Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Augusztus 26. 18:12, vasárnap | Helyi
Forrás: Horváth Lilla

Hogy telt a nyár Győrben?

Hogy telt a nyár Győrben?

Hatalmas bulival indította a Republic a nyarat, stílszerűen egy fergeteges Kool and the Gang koncerttel és Bornapokkal egybekötött nyárzáróval búcsúztatjuk kedvenc évszakunkat.

Eseménydús nyár volt az idei, mindenki számára tartogatott szép élményeket ez a néhány napsugaras hónap. A sportrajongók az EB izgalmai után az Olimpiai közvetítéseken szurkolhattak. Nemrégen pedig a Formula Student világhírű versenyének adott helyet a város. A fesztiválkedvelők is rengeteg érdekes program közül válogathattak a nyár folyamán. A rendezvények nemcsak a helyi lakosokat csalogatták ki a hűvös szobából a kánikulába; az egész országból, sőt a világból mindenhonnan érkeztek turisták az egyre népszerűbb programokra. A györkőc fesztivál nemcsak a kicsiknek volt élmény, hanem a felnőtteknek is lélekemelő volt látni azt a sok mosolygó arcot, amelyek a fesztivál ideje alatt a Városházánál felállított mosolyfalon is visszaköszöntek. Részünk lehetett a Szent László napi játékokban, mulathattunk az ír- magyar napokon, a Győri táncfesztivál pedig megmozgatta az egész várost. A jubileumi Barokk esküvőre idén is rengetegen kíváncsiak voltak,a fesztivál szervezői sokat dolgoztak azon, hogy felejthetetlen élményt varázsoljanak nemcsak az ifjú párnak, hanem egy egész városnak.


Az idei nyárzáró bulin a világhírű Kool and the Gang zenélt. A fiúk fergeteges hangulatot varázsoltak, kicsiket és idősebbeket egyaránt táncra bírtak a 80-as évek huligánjai. A jókedvet emellett az ország legízletesebb borai biztosították a győrieknek.


Daróczy Rebeka barátnőivel látogatott el a koncertre, szerintük is fergeteges hangulatot csináltak a fiúk.


- Remekül éreztük magunkat, méltó zárása volt ez a koncert ennek a felejthetetlen nyárnak. Sajnálom, hogy vége a szünetnek, ugyanakkor már mindannyian nagyon várjuk az egyetemet, hiszen valami új kezdődik el számunkra.


Tatainé Galambos Mária férjével és családi barátaival látogatott el a Borfesztiválra.


- Nagyon szeretjük a borokat, és ez egy remek alkalom, hogy összejöjjön a baráti táraságunk. Egy remek összeszokott csapat tagjai vagyunk, nyáron többször grilleztünk együtt győrszentiváni otthonunkban, illetve a híresebb győri fesztiválokra is ellátogattunk. A fiúk együtt égtek focilázban és volt, hogy együtt szurkoltunk az Olimpikonoknak is. Mindannyian sajnáljuk, hogy vége a nyárnak, de még a szeptemberi jó időket szeretnénk majd kihasználni.

Fotó: Nagy Péter

a tovűbbi képeket megtekintheted az alábbi linken:

http://infogyor.hu/kepek_lista/permalink:v-gyori-bornapok-20120825szombat-foto-np-2012-08-26/

Címkék: nyárzáró

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?