Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Augusztus 24. 10:43, kedd | PR
Forrás: (x)

Hogyan NE viseld a leggingst?

Hogyan NE viseld a leggingst?

A leggings manapság gyakorlatilag alap ruhadarabnak számít, biztos, hogy mindenki szekrényében megtalálható.

A népszerűség oka igen egyszerű: kényelmes és egyben csinos ruhadarab is, már ha tudja az ember, hogyan viselje. A leggings ugyanis egy öltözködési katasztrófával is felérhet, ha úgy hordod, ahogy nem kellene, vagy olyat választasz, ami egyáltalán nem való hozzád.

Az elsődleges titka a leggings viselésének, hogy jó minőséget válassz: a Bolf oldalán igen széles a kínálat, biztosan találhatsz számodra megfelelőt!

Mik a leggyakoribb leggingsbakik?

- Átlátszó anyag. Borzasztó látványt nyújt, mikor egy leggings annyira feszül a viselőjén, hogy átlátszik rajta a bőre. Teljesen mindegy, hogy vékony vagy testesebb hölgyről van szó, egyaránt közönségesnek hat, ha így hordja valaki a leggingst. Ennek a jelenségnek jellemzően két oka van: vagy maga a cicanadrág silány minőségű, és alig van benne anyag, vagy a mérete kisebb a kelleténél, így nagyon kifeszül. Mindenesetre vess magadra egy pillantást a tükörben, mielőtt elindulsz, hogy ezt a hibát elkerüld!

- Értelmezhetetlen színek. Ne értsd félre, a színes leggings szuper – amennyiben az adott szín jól áll neked, a korodhoz való, és passzol a ruházatod többi eleméhez. De ha egy neonpink leggingst próbálsz felvenni egy neon narancs felsőhöz, és már elmúltál 30, tuti, hogy nevetségesen fogsz kinézni.

- Rövidnadrággal vagy szoknyával viseled. A miniszoknya-leggings párosítás pár évig menő volt, de már úgy 15 éve kiment a divatból. A short-leggings kombó azonban sosem nézett ki jól, teljesen érthetetlen, miért kezdte ezt egyáltalán el valaki. Kicsit sem trendi, engedd el ezt a vonalat, ha eddig öltözködtél így. Ha nem tetted, akkor pedig ezután se tedd!

- Rövid felsőt veszel fel hozzá. Tudod, van az a mondás, hogy „a leggings nem nadrág”. Ez azt jelenti, hogy nem viselheted úgy, mint például egy farmert, ami vastag anyag, és rendesen takar. A leggings nagyon vékony, és szó szerint mindent megmutat a fenekeden, még a legminimálisabb narancsbőrt is. Biztosan akarod ezt? Olyan felsőt válassz a leggings mellé, ami a feneked alá ér.

- Kusza minták. A mintás leggings-szel nincs semmi baj, de azért tudni kellene viselni őket. Például nem a legjobb megoldás, ha szintén egy mintás felsőt választasz hozzá, pláne, ha totálisan eltérő minta. Ha a nadrágod mintás, akkor válassz mellé egy visszafogottabb felsőt, így nem lesz az összhatás túl sok. Egyébként a minták optikailag nagyobbnak is mutathatnak, ezért, ha nem éppen nádszálvékony a combod, jól nézd meg, milyen mintát választasz!

Ha a fenti bakikat elkerülöd, egészen bátran hordhatsz leggingst akár utcai viseletként is. Magával a leggings-szel ugyanis nincs semmi baj, sokkal inkább azzal van, ahogy sokan viselik. Tudomásul kell venni azt a tényt, hogy ez nem egy nadrág, tehát nem lehet ugyanúgy hordani. És persze érdemes a minőségibb darabokat választani a leggingsek közül, hogy ne kerülhess kínos helyzetbe az átlátszóság, vagy egy rosszul időzített szakadás miatt – erre is láttunk már példát. Egy minőségi, megfelelően viselt leggings nagyon is csinos tud lenni bárkin.

Címkék: bolt, divat, legging, ruha

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt

2024. Március 26. 08:09, kedd | PR

Vékonyabb és hatékonyabb a grafitos hőszigetelés

A grafitos hőszigeteléssel plusz egy mosdó vagy gardrób nyerhető, alacsonyabb rezsi mellett