Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Január 20. 14:55, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Hogyan válasszunk ki a tökéletes férfi kapucnis pulcsit? Az 5 legjobb tipp

Hogyan válasszunk ki a tökéletes férfi kapucnis pulcsit? Az 5 legjobb tipp

Amikor beköszönt a hideg idő, akkor érdemes kellően meleg pulcsival fogadni a férfiaknak is. Viszont talán nem is találhatnák praktikusabb darabokat a férfi divatvilágban a kapucnis pulóvereknél.

Ezek nem csupán kényelmesek és időjárásállóak, de rendkívül stílusosak is, ráadásul hatalmas választékban kaphatóak. Íme, öt tipp a tökéletes hoodie megtalálásához.

Pulcsik félelegáns megjelenéshez – mert így is lehet!

Ha az elegánsabb viselet kedvelői vagyunk, akkor is választhatunk bátran kapucnis pulóvereket. Ilyenkor viszont mindig szimpla, minta nélküli, letisztult fazonok közül válogassunk. Ezt akár vászonnadrág és bőr félcipő mellé is felvehetjük egy szövetkabát alá. Manapság ráadásul kifejezetten slim fit stílusú, elegáns cipzáras-kapucnis pulóvereket is lehet kapni. Ezek még jobban passzolnak az urbanista stílushoz. A Bolf webáruház oldalán például számtalan ilyen letisztult fazonú kapucnis pulóver közül válogathatunk.

Underground stílus és minta – kerüljük a cirkuszi jelmezeket

Ha a lazább, underground öltözet kedvelői vagyunk, akkor természetesen ezeket a darabokat részesítjük majd előnyben a választásunk során. Viszont ennek is megvan a maga etikettje, amennyiben lazák, stílusosak szeretnénk lenni. A legfontosabb, hogy a teljes felületen nyomtatott pulcsik esetében a nadrág leginkább egyszínű legyen. Ez lehet egy fekete farmer vagy koptatott slim fit vászonnadrág is. Másképp úgy festünk majd, mint aki a cirkusznál dolgozik.

Sportos outdoor a hétköznapokra – avagy hogyan ne öltözzünk túrázónak

Tény, hogy egy férfias parka farmerral és egy színben megfelelő pulcsival remekül mutathat városi viseletként vagy túrázáshoz. Viszont itt is nagy jelentősége van a színeknek. Sok férfi imád talpig khakibe öltözni – pedig hétköznapokon igazán nem kellene. Gyakori hiba, hogy sok férfi túrázónak öltözik a hétköznapokon. Ha teljesen khaki zöldbe öltözünk, az viszont garantáltan nem lesz stílusos. Maximum esélyünk lehet arra, hogy örökbérletet szerezzünk a helyi vadásztársaságnál. Tehát lehetőleg olyan sportos hétköznapi viseletet kombináljuk, ahol a khaki csak a pulcsin, vagy a nadrágon jelenik meg. A kapucnis pulóverek esetén pedig fokozottan oda kell figyelnünk erre, hiszen ezeken még hangsúlyosabban kiütközik.

A „kocsmastílus” elkerülése

A melegítőnadrág sokak által kedvelt és kényelmes ruhadarabnak számít a hétköznapokban is. Viszont ha ezt kapucnis pulcsival kombináljuk, akkor akaratlanul is létrehozhatjuk a kocsmafazont. Ez tipikusan a bő melegítőnadrág és laza pulóver szerelméből jön létre, és arról ismerhető fel, hogy a legtöbbször egy hozzá nem illő sportcipő koronázza meg a szettet. Hogyan kerülhető el? A nadrág minden esetben egyenes szárú, kevésbé bő fazon legyen – és véletlenül se egy retro répaszabás. A pulóver pedig passzoljon a szett többi részéhez.

Pulóver a randizáshoz

Ebben az esetben el kell felejtenünk a vicces mintákat. A pulóverünk legyen egyszínű és diszkrét – kivéve, ha a randi helyszíne egy koncert vagy más olyan esemény, ahová felvehetjük ide illő darabokat. Egy elegáns slim fit kapucnis pulcsival viszont nem lőhetünk mellé, ha az kellően passzol szettünk többi darabjával. Viszont a hip hopos oversize hoodie-kat ilyenkor jobb, ha elfelejtjük.

Címkék: divat, kapucnis, pulóver

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt