Városlista
2022. november 29, kedd - Taksony

Hírek

2022. Július 20. 09:39, szerda | PR
Forrás: (x)

Hogyan válaszd ki a lézernyomtatódat?

Hogyan válaszd ki a lézernyomtatódat?

Amikor új nyomtatót szeretnél vásárolni, az első kérdés, amivel szembe kerülsz, hogy tintasugaras vagy lézernyomtató lenne ideális.

Ahhoz, hogy ezt eldöntsd, számos szempontot érdemes mérlegelned, mindenkinek más felel meg igazán. Amennyiben te már döntöttél, és a lézernyomtató mellett tetted le a voksodat, a következő fontos dolog, amit el kell döntened, az lesz, hogy milyen típusút válassz. Nem egyformák ugyanis ezek a nyomtatók, és mindegyik típus más célokra ideális.

Hogyan válasszak lézernyomtatót?

Az első és legfontosabb kérdés, hogy mit szeretnél nyomtatni, milyen mennyiségben és milyen gyakran, ez ugyanis sok mindent meg fog határozni.

- Az alacsonyabb árú lézernyomtatók például első ránézésre vonzónak tűnhetnek, de ezek sok esetben csak fekete-fehér nyomtatásra alkalmasak – ami egyáltalán nem baj, ha neked amúgy is leginkább erre kellene a nyomtató. érdemes azt is megnézni előre, hogy mennyire könnyű hozzá tonert beszerezni. A népszerű Canon tonerek például szinte mindenhol kaphatók, de vannak, amiket nehezebb beszerezni.

- Érdemes előre megnézni a tonerek árait is, hiszen ez fogja leginkább befolyásolni az új nyomtatód fenntartási költségeit. Érdemes annak is utánajárni, hogy kompatibilis toner kapható-e az adott készülékhez, ezekkel ugyanis még inkább lehet csökkenteni a költségeket. A közkedvelt HP LaserJet Pro M28a tonerre például több alternatívát is találhatsz, eltérő árfekvésben.

- A kicsit magasabb árfekvésű lézernyomtatók ugyanakkor minden további nélkül tudnak színesben is nyomtatni, ráadásul kiváló minőségben, szép, élénk színekkel, így akkor is jó választás lehet a lézernyomtató, ha ez a célod, csak ilyenkor picit többet kell rászánni.

A lézernyomtatók jó választást jelentenek, mert nagyon tartósak, rövid idő alatt sokat tudnak nyomtatni kiváló minőségben, a fenntartásuk pedig költséghatékony. Ha az igényeidnek leginkább megfelelő lézernyomtatód választod, garantáltan nem fogod megbánni! Szánj időt a döntésre és alaposan gondold végig a céljaidat a nyomtatót illetően.

A fotó forrása: New Africa / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 26. 08:48, szombat | PR

Határidőre készül el a kórház felújítása , bővítése

Ütemterv szerint halad a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermek Sürgősségi és Baleseti Osztályának felújítása és bővítése.

2022. November 25. 09:57, péntek | PR

K&H: hogyan érdemes kihasználni a Black Friday-akciókat?

Sok gyereket elcsábítanak a boltok által meghirdetett Black Friday-akciók, azonban a fiatalok kívánságlistáin szereplő legtöbb termék a megugró infláció miatt idén jóval drágább, mint korábban.

2022. November 23. 14:30, szerda | PR

Igazi páros ÉNIDŐ Noszvajon

Győrfi Pálnak és Salgó Adriennek három kisgyermeke van, úgyhogy meglehetősen ritkán adatik meg nekik az intim hétvége lehetősége.

2022. November 15. 10:52, kedd | PR

K&H: a gyerekek bevásárlókosarán is jól látszik a drágulás sokkal kevesebb kakaós csigára elég a zsebpénz

A fiatalabb korosztály az elmúlt hónapokban a saját maga is megtapasztalta, hogy mit jelent az infláció