Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 26. 07:07, péntek | Sport
Forrás: HírTV

Hol köt ki a Valencia csatárásza?

Hol köt ki a Valencia csatárásza?

Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Chelsea, Manchester United, hogy csak néhány nevet említsünk meg azok közül a sztárklubok közül, akik az elmúlt időszakban valamilyen formán szerették volna megkaparintani David Villa szolgálatait. Úgy tű

Nagyon kapós mostanság a 28 esztendős, 54-szeres spanyol válogatott játékos, a The Daily Mirror pedig azt is tudni véli, hogy nyáron megaajánlattal rukkol majd elő érte a Manchester United, olyan szerződéstervezettel, amelyet nem lehet visszautasítani.

Az angol lapok azért szellőztették meg mindezt, mert Sir Alex Ferguson a hétvégén kémkedni küldte Martin testvérét, ugyan, nézzen már egy világklasszis támadót a mostanság hullámzóan teljesítő Dimitar Berbatov helyére.

Tavaly nyáron a Valencia 45 millió fontot kért a futballistáért, legfrissebb hírek szerint ezt az összeget a gyárvárosiak készséggel kifizetnék az anyagi gondokkal küszködő spanyoloknak. Mert megvan rá a fedezet.

Villa korábban kijelentette, remekül érzi magát Valenciában, ám ha a La Ligában jelenleg harmadik alakulat valami oknál fogva mégsem végezne az első négyben - ezek Bajnokok Ligája-helyek -, akkor egyértelműen megnyílna a kapu, és szinte biztosan továbbállna.

A spanyol kérőkkel szemben a Manchester malmára hajthatja a vizet a tény, miszerint a labdarúgó azt is közölte, hogy Hispániában egyetlen riválishoz sem költözne szívesen.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 26. 07:43, péntek | Sport

A Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban

A Fehérvár hátrányból fordítva 2-1-re győzött csütörtökön az azeri Szumgajit vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén.

2024. Július 26. 07:41, péntek | Sport

Párizs 2024 - Vereség a franciáktól a nyitányon a női kézilabdázóknál

A magyar válogatott 31-28-ra kikapott a címvédő és világbajnok franciáktól csütörtökön a párizsi olimpia női kézilabdatornájának első fordulójában.

2024. Július 26. 07:40, péntek | Sport

Kl-selejtező - Háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks

A Paks háromgólos győzelmet aratott ciprusi vendége, az AEK Larnaca felett csütörtökön a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén.

2024. Július 24. 08:13, szerda | Sport

Ötgólos győzelmet aratott a BL selejtezőben a Ferencváros

A Ferencváros kedden meggyőző sikerrel kezdte meg szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében: a második forduló első, hazai felvonásán 5-0-ra verte a walesi The New Saints csapatát.