Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Február 26. 07:07, péntek | Sport
Forrás: HírTV

Hol köt ki a Valencia csatárásza?

Hol köt ki a Valencia csatárásza?

Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Chelsea, Manchester United, hogy csak néhány nevet említsünk meg azok közül a sztárklubok közül, akik az elmúlt időszakban valamilyen formán szerették volna megkaparintani David Villa szolgálatait. Úgy tű

Nagyon kapós mostanság a 28 esztendős, 54-szeres spanyol válogatott játékos, a The Daily Mirror pedig azt is tudni véli, hogy nyáron megaajánlattal rukkol majd elő érte a Manchester United, olyan szerződéstervezettel, amelyet nem lehet visszautasítani.

Az angol lapok azért szellőztették meg mindezt, mert Sir Alex Ferguson a hétvégén kémkedni küldte Martin testvérét, ugyan, nézzen már egy világklasszis támadót a mostanság hullámzóan teljesítő Dimitar Berbatov helyére.

Tavaly nyáron a Valencia 45 millió fontot kért a futballistáért, legfrissebb hírek szerint ezt az összeget a gyárvárosiak készséggel kifizetnék az anyagi gondokkal küszködő spanyoloknak. Mert megvan rá a fedezet.

Villa korábban kijelentette, remekül érzi magát Valenciában, ám ha a La Ligában jelenleg harmadik alakulat valami oknál fogva mégsem végezne az első négyben - ezek Bajnokok Ligája-helyek -, akkor egyértelműen megnyílna a kapu, és szinte biztosan továbbállna.

A spanyol kérőkkel szemben a Manchester malmára hajthatja a vizet a tény, miszerint a labdarúgó azt is közölte, hogy Hispániában egyetlen riválishoz sem költözne szívesen.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.