Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2011. Március 07. 14:37, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hol lehet Juhász Miklós?

Hol lehet Juhász Miklós?

Pénteken tűnt el otthonából Juhász Miklós. Az idős férfit nagy erőkkel keresik.

Bukó János tatabányai tűzoltó, a Rescue24 kutyása a Kemma.hu-nak elmondta, hogy péntek este riasztották Maci nevű németjuhászával. Már az első nap is csak éjfél után fejezték be a keresést, de szombaton és vasárnap is indultak egységek.

– Nagyon sok rendőr, polgárőr, erdész, önkéntes polgár próbálja megtalálni az idős urat. A szántókat, ritkább erdőket a levegőből is átfésülték. Varga Norbert hátimotoros siklóernyőjével, a Rescue24 kereső helikoptere órákon át pásztázta a környéket. A sűrűbb erdős területeken kutyások indultak el. Elindult a Rescue24 ( JULIUS K-9 ) mentőkutyás egysége, a Pannon mentőkutyás egység, S.O.S. mentőkutyás egység és a kelet-magyarországi kutató-mentő egység mentőkutyásai is – tudta meg a lap Bukó Jánostól. Juhász Miklós körülbelül 165 cm magas, 60-65 kilós. Rövid, kopaszodó haja őszes. Eltűnésekor fekete melegítőt, fekete bakancsot, fekete-fehér téli dzsekit és sötét sapkát viselt. A férfinél nincs se pénz, sem az iratai. Ha bárhol látja valaki Juhász Miklóst, azonnal hívja a 107 vagy a 112 ingyenes segélyhívót! (da)

www.kemma.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.