Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2010. Február 23. 07:26, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Hollywood cukrosnénijei

Hollywood cukrosnénijei

A szerelemnek nem lehet akadálya a korkülönbség, és a sztárokat ez nem is tartja vissza a párválasztásban. Még a hölgyeket sem, akik puma módjára vadásszák le a fiatal áldozataikat. Ki mondta, hogy negyven felett már nem kaphat jó pasit

Az igazira nem könnyű rábukkanni, sőt, néha csak idősebb korában találja meg az ember az igazán hozzá illő társat. Sokat tudna erről mesélni Madonna, aki a tíz évvel fiatalabb Guy Ritchieben lelt szerelemre - ideiglenesen. A válásukkal azonban nem ment el Madge kedve a fiatalabb korosztálytól, ugyanis jelenleg - kisebb megszakítással - Jesus Luz feszít mellette, majdnem harminc esztendőnyi korkülönbséggel. A Pop Nagyasszonyának örök vetélytársa, Mariah Carey Tommy Mottola után érthetően vágyott a friss húsra, ezért tavaly váratlanul hozzáment Nick Cannonhoz, és azóta ők a sztárvilág legirritálóbb házaspárja.

Az ifjú pasik felszedését azonban Cher már akkor elkezdte, amikor a korábban említett kolleginái még csak ismerkedtek a szakmával. Sőt, nem is akárkit babusgatott esténként, hiszen Tom Cruise benne látta meg az ugródeszkát a sztárság felé. Sokáig azonban nem tartott a románc a furcsa páros között, ugyanis sokan kikezdték őket, mert ugyan csak egy bő tízes volt köztük, mégis egy anya-fiú párosnak tűntek.

Időben Demi Moore és Ashton Kutcher közt is ugyanannyi van, de hála a plasztikai sebészet csodájának, egykorúnak tűnnek. Akárcsak Halle Berry és modell kedvese, Gabriel Aubry, de őket a természet áldotta meg tökéletes külsővel - főleg az egykori Macskanőt. Ránézésre Eva Longoria sem tűnik öregebbnek férjurától, Tony Parkertől, pedig a kosaras világra jöttekor a Született feleség már az első osztályban koptatta a padot.

Eva képernyős vetélytársnői, Courteney Cox és Kim Cattrall szintén nem a saját korosztályukhoz vonzódnak. A volt Jóbarát David Arquette-et hódította meg az első Sikoly film forgatásán, és azóta nem ereszti maga mellől. A Szex és New York Samanthája pedig az életben is hasonló szemléleteket vall, mint a sorozatban, hiszen a nyárig az egy húszassal fiatalabb szakácsot, Alen Wyse-t ölelgette nagy lelkesedéssel.

Kim szereplőtársa, John Corbett szintén egy tőle korosabb hölgy kegyeit élvezi, Bo Derek személyében. Bár a kapcsolatukról elég keveset beszélnek, hogy ne legyen támadási felület rajtuk. Talán Cameron Diaznak is ezt a taktikát kellett volna választania, amikor a feltörekvő generáció legnagyobb sztárjával, Justin Timberlake-kel randizgatott. Azonban az énekes fejét addig tömték azzal, hogy ifjabb szeretőt is kaphat, amíg el nem hagyta a szőkeséget. Susan Sarandon és Tim Robbins esete viszont pont ellenkezőleg történt. Susannak ugyanis nem tetszett, hogy Tim megöregedett, ezért lecserélte két évtized után egy olyan srácra, aki akár a fia is lehetne.


Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 13:40, kedd | Bulvár

Koronavírus - 3 éves késéssel kapták meg a maszkokat egy romániai város iskolájában

A romániai Galac (Galati) városában hároméves késéssel, az utóbbi hetekben kapták meg az iskolák a koronavírus-járvány elleni védekezéshez beszerzett maszkokat és más védőfelszereléseket

2023. November 27. 14:21, hétfő | Bulvár

Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt

Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én.

2023. November 27. 06:00, hétfő | Bulvár

Kivágták az ország karácsonyfáját

2023. November 26. 07:40, vasárnap | Bulvár

Megkéselték börtönében a George Floyd-gyilkosság miatt elítélt volt rendőrt

Az amerikai hatóságok szombaton megerősítették, hogy Derek Chauvin, a George Floyd halála miatt elítélt volt rendőrtiszt késelés miatt súlyosan megsérült arizonai börtönében.