Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2020. Február 21. 11:14, péntek | Belföld

Holtan találták a férfit, aki megölhette feleségét

Holtan találták a férfit, aki megölhette feleségét

Holtan találták azt a férfit Kiskunmajsán, aki vélhetően agyonverte 76 éves feleségét, Icukát.

Kapcsolatuk korábban megromlott, bár ezt a tettet senki nem nézte ki a 75 éves férfiből. Most holtan találták, halálának okát vizsgálja a rendőrség.

Közleményt adott ki a police.hu, amely azt írja, hogy február 20-án délután holtan találták a kiskunmajsai emberölés feltételezett elkövetőjét.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, egy 76 éves nőt, icukát agyonverték. A rendőrség a férjét gyanúsította a gyilkossággal, akit emiatt köröztek.

A helyiek szerint a házaspár a több évtizedes házasság után elhidegült egymástól, gyakran veszekedtek is egymással. Azt viszont senki sem gondolta, hogy a férfi fizikailag is képes lenne bántani az asszonyt.

A rendőrség egyelőre vizsgálja a férfi halálának körülményeit.

A megyei hírportál szerint szerint a tanya, ahol egy kútból emelték ki a férfi holttestét, közel van ahhoz az ingatlanhoz, ahol hétfőn holtan találták az idős nőt.

Forrás: origo.hu

Kép: MTI/Donka Ferenc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.

2024. Április 30. 08:26, kedd | Belföld

Agrárminiszter: a brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán

A brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán, tehát alapvető változásra van szükség az uniós mezőgazdasági politikában, ami csak a jelenlegi brüsszeli elit leváltásával érhető el

2024. Április 30. 06:00, kedd | Belföld

Látványos fotókon a Magyar Honvédség gyakorlata