Városlista
2024. augusztus 8, csütörtök - László

Hírek

2013. Augusztus 13. 16:52, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Hónaljszőrt növesztenek harcias brit amazonok augusztusban

Hónaljszőrt növesztenek harcias brit amazonok augusztusban

Szabadjára engedik hónaljszőrük növekedését brit nők, bár egyelőre csak augusztusra. Céljuk a tiltakozás a szőrtelenítési megszállottság és a szőrtelenítőszereket gyártó ipar ellen.

A harcias amazonok szervezetüknek az Armpits4August - Hónaljak augusztusra - nevet adták. Hangadóik - köztük Chloe Marshall - hangsúlyozzák, hogy elegük van az állandó szőrtelenítési kényszerből, abból, hogy ha valakinek csupán bolyhos a hónalja, máris megütköznek rajta és ápolatlan-bárdolatlan szörnynek tartják. Elegük van a szőrtelenítésre buzdító, a legkülönfélébb szereket és módokat ajánlgató reklámokból, és abból, hogy a nők - meg egyre több férfi - szőrére már egy egész iparág telepedett és húz belőle hatalmas hasznot.

A mozgalom nem megszállottan szőrpárti. Vezetői hangsúlyozzák, augusztusi akciójukkal arra is fel akarják hívni a figyelmet, hogy van választási és változatossági lehetőség: lehet tartani szőrös időközöket a szőrtelenség uralma közben - adta hírül a The Daily Mirror című brit lap.

Címkék: hónaljszőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 08. 07:49, csütörtök | Bulvár

Juhászra támadt egy medve az erdélyi Maros megyében

Juhászra támadt egy medve szerdára virradóra az erdélyi Maros megyében, a férfit a két lábán sebesítette meg a nagyvad - közölte szerdán reggel a Maros megyei hegyimentő szolgálat.

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.