Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2010. Március 10. 06:39, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hónapokig zsarolta osztálytársát

Hónapokig zsarolta osztálytársát

Hónapokon keresztül zsarolta egyik osztálytársát egy 16 éves fiú az egyik tatabányai iskolában. Rendszeresen veréssel fenyegetve áldozatát, cigarettát és a tízóraiját zsarolta ki tőle – értesült a HavariaPress.

A tizenéves fiú tavaly szeptemberben kezdte zsarolni hasonlókorú osztálytársát, mikor megtudta, hogy az első tanítási napon ellógott az iskolából. Hallgatásáért néhány szál cigarettát kért cserébe. Később aztán már veréssel fenyegetőzött a zsaroló, ha a másik nem vitt neki cigarettát, vagy nem adta oda neki a tízóraiját. Előfordult olyan eset is, hogy egy teniszütővel veret meg áldozatát, s megesett, hogy egyszerűen ellopta a fiú szendvicsét. A hónapok óta folyó zsarolásról a napokban szereztek tudomást a tanárok, akik azonnal értesítették az esetről a rendőrséget. A 16 éves fiút előállították, majd kihallgatása után őrizetbe vették. Ellene súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás miatt indult eljárás.


Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 12:02, péntek | Kék hírek

A TEK fogta el a drogdíler apa-fia párost - videó

A szabolcsi nyomozók felkérésére a TEK munkatársai fogták el a gyanúsítottakat.

2022. Július 01. 09:01, péntek | Kék hírek

Szabadulóbuliból vissza a rácsök mögé

Öt férfi ellen indítottak eljárást a kaposvári rendőrök.

2022. Június 30. 18:09, csütörtök | Kék hírek

Megkívánta magát a kávézó teraszán a tolvaj

Egy kávézónál onanizált, bicikliket lopott, elkötött egy teherautót, amit meg is rongált, de a bácsalmási rendőrök elfogták a 41 éves helybélit.

2022. Június 30. 08:00, csütörtök | Kék hírek

Elítélték a barátnőinek életveszélyes sérüléseket okozó férfi

Első fokon 12 év börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék azt a férfit, aki fiatalkorúként barátnőinek életveszélyes sérülést okozott.