Városlista
2024. augusztus 17, szombat - Jácint

Hírek

2011. Augusztus 18. 09:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Honvédelmi elismerés Simon Róbert Balázs részére

Honvédelmi elismerés Simon Róbert Balázs részére

Augusztus 20.-a, a magyar államalapítás ünnepe alkalmából Hende Csaba honvédelmi miniszter Simon Róbert Balázs győri alpolgármester részére...

Augusztus 20.-a, a magyar államalapítás ünnepe alkalmából Hende Csaba honvédelmi miniszter Simon Róbert Balázs győri alpolgármester részére a honvédelmi hagyományok őrzése érdekében, huzamos időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül „Honvédelemért Kitüntető Címet” adományozott. A kitüntetést Simicskó István, a Honvédelmi Minisztérium politikai államtitkára adta át kedden Budapesten, a Stefánia Palotában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.

2024. Augusztus 17. 07:09, szombat | Helyi

Itt vannak a „Fesztivál borai”!

A Győri Bornapokhoz kapcsolódó „Fesztivál bora” borverseny zsűrije döntött, az eredményeket most hozta nyilvánosságra a Győri Művészeti és Fesztiválközpont.

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.