Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2013. December 17. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Hoppá! Elvis Presley visszatért?

Hoppá! Elvis Presley visszatért?

Igazi csemege a reinkarnáció hívőinek.

Tökéletesen utánozza Elvist egy 16 éves kanadai fiú. A tinédzser egy québec-I rádióban, a 102.1 CKOI Quebec-ben élőben énekelte el a Blue Christmas nevű örökzöld Elvis Presley-slágert.

A dalt 1964. november 9-én adták ki, és a viszonzatlan szerelemről szól. Ezért is “Blue Christmas” a címe, mert a “blue” szó a kék szín mellett a szomorú lelkiállapot kifejezője is az angolban.

A legavatottabb fül sem nagyon tudna különbséget tenni az eredeti, meg a fiú énekhangja között. Lehet találgatni! Vajon Elvis született újjá a srácban, vagy egyszerű véletlen csupán?

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.