Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2014. Június 10. 11:06, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Hoppá! Erre a fenékre napi 1.5 millió ember kíváncsi

Hoppá! Erre a fenékre napi 1.5 millió ember kíváncsi

Jen Selter New Yorkban él és igazi internetes sztárnak mondhatja magát, amelyet elképesztő hátsójának köszönhet.

Jent sztárok és sportolók is követik Instagram oldalán, hiszen különleges adottságokkal rendelkezik. A lány mindenkit szeretne arra motiválni, hogy mozogjanak és legyenek edzésben.

Jen Rihannát is rajongójának tudhatja, aki szintén formás hátsója miatt érdeklődik a lány iránt. Selter 1,5 millió követővel büszkélkedhet Instagram oldalán, amelyet @jelnselter néven lehet elérni. Népszerűsége akkor kezdett el ívelni, amikor jógázás után tett fel képeket saját magáról.

A lány azóta már nem is jár nyilvános edzőtermekbe, hiszen túl sokan ismerik és nézik meg. Jen inkább visszahúzódó, ezért otthon edz. Szeretné arra inspirálni az embereket, hogy mozogjanak sokat. Jen bevallotta, hogy kevés képet tesz ki az arcáról, hiszen az emberek nem az iránt érdeklődnek.

Jen 2012 márciusában regisztrált az Instagramra, és kezdett el képeket készíteni a testéről. Az emberek hamarosan visszaosztották a fotóit. Amikor elérte a 300 ezer követőt, akkor olyan cégek kezdték el szponzorálni, mint a Nike és a New Balance.

Sokan persze Jent is megvádolták, hogy feneke nem valódi, csupán egy plasztikai beavatkozás következménye, azonban a lány ezeket tagadja.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.