Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2016. Március 04. 13:15, péntek | Helyi
Forrás: INFOGYŐR BLOG | PETZ ZSOLT, A HORGÁSZ-SZERVIZ

Horgászfelszerelések téli karbantartása

Horgászfelszerelések téli karbantartása

Mint minden használati cikk, a horgászfelszerelés is igényel időközönkénti karbantartást.

Szeretettel köszöntök minden kedves olvasót. Petz Zsolt vagyok, a győri székhelyű Horgász Szerviz vezetője, tulajdonosa. 20 éve foglalkozom egyedi, kézzel készült horgászfelszerelések készítésével, valamint azoknak javításával, karbantartásával.

Az előttünk álló időszakban amatőr és profi horgászokkal osztom meg szakmai gyakorlatomat írásos anyagok és illusztrációk formájában.
Bízom abban, hogy tanácsaimmal, javaslataimmal hozzájárulhatok horgászatuk sikerességéhez!

A következőkben tematikus áttekintést adok a különböző módszerek nyújtotta lehetőségekről. Technikai leírásokban - a különböző halfajokra történő horgászatok lehetőségein belül - is igyekszem majd megosztani Önökkel minden apró részletet, .
Kérem, tartsanak velem!

Magára igényes horgász a téli időszakban, ha azt éppen horgászat nélkül éli meg, általában az előkék újrakötésével, a felszerelés egyéb részeinek ellenőrzésével, a szükséges vagy évközben elfogyott aprócikkek beszerzésével tölti....

Olvasd tovább itt...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:15, szombat | Helyi

Módosul a vonatok és a Volánbusz-járatok menetrendje a szombati munkanap miatt

A munkanap-áthelyezés miatt augusztus 3-án, szombaton a pénteki napra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok, valamint módosul a Volánbusz-járatok menetrendje is – közölte a Mávinform.

2024. Augusztus 03. 08:14, szombat | Helyi

Keményet lépett a püspökség: Benkovich Ferenc nem misézhet az eddigi szolgálati helyén

„A hívők nyugalma és az Egyház békéjének érdekében a nyugállományba vonult Benkovich Ferenc egykori plébánost a Győri Egyházmegye

2024. Augusztus 03. 07:09, szombat | Helyi

Koronavírus: Győrben emelkedés figyelhető meg a szennyvízben

Az előző héthez képest változatlan a koronavírus örökítőanyagának országos átlagkoncentrációja a szennyvízben – közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ. Öt nagyvárosban azonban emelkedést mértek.

2024. Augusztus 02. 09:13, péntek | Helyi

Indul a pótfelvételi: tavaly a Széchenyi-egyetem rekordot döntött

Július 30-tól indult a pótfelvételi: augusztus 7. éjfélig adhatják le jelentkezésüket azok, akik a július 24-ei ponthatárhúzáson egy intézménybe sem nyertek felvételt.