Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Október 19. 14:33, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Horror: le akarta fűrészelni jótevője lábát

Horror: le akarta fűrészelni jótevője lábát

Súlyos sérülésekkel - koponyazúzódással, vágott sebekkel - került kórházba egy 52 éves jánossomorjai férfi, akit a házába befogadott hajléktalan fiatalember bántalmazott.

Az 52 éves áldozat, aki testvérével együtt élt jánossomorjai házukban, augusztusban fogadott be egy hajléktalan férfit és annak élettársát. A befogadott 28 éves férfi az elmúlt hetekben többször megverte jótevőjét és annak testvérét, különösen brutálisan viselkedett velük, amikor ivott. Október 14-én, mikor ismét ittasan tért haza, dühöngeni kezdett, mert találta a vacsoráját. Rátámadt mérgében az 52 éves házigazdára, akit először ököllel ütlegelt, majd összerugdosott. Dühe nem csillapodott, egy kerékpár villájával kezdte verni a földön fekvő férfit, majd elővett egy vasfűrészt, mellyel először ütni kezdte az áldozatot, majd - mikor a fűrész nyele eltört - elkezdte a lábszárát lefűrészelni. Később egy fejszét vett elő, s azzal többször lesújtott a házigazda bokájára. A kevés híján agyonvert férfit ezt követően kivonszolta az udvarra, majd megvacsorázott, megette, amit talált. Később visszavonszolta a férfit a házba, a földön kialakított fekhelyére, míg ő lefeküdt az áldozat már korábban elvett ágyára.

A brutálisan bántalmazott házigazda másnap került kórházba, miután a hajléktalan férfi élettársa kihívta hozzá a mentőket. A rendőröket a kórház értesítette a történtekről. A kórházba vitt embernek több súlyos sérülése volt: koponyazúzódást, sorozatos bordatörést, lábujj- és lábszártörést szenvedett, testét mindenhol zúzódások és mély vágások borították.

A rendőrök elfogták a brutális bántalmazót, aki kihallgatásán először tagadni próbált, aztán beismerte tettét. A 28 éves férfit őrizetbe vették, majd elrendelték előzetes letartóztatását. A férfit emberölés kísérletével gyanúsítják. (rá)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.