Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Szeptember 18. 06:37, szerda | Belföld

Horrorbaleset a 86-os úton, véres kocsival száguldott az eszméletlen sofőr

Horrorbaleset a 86-os úton, véres kocsival száguldott az eszméletlen sofőr

Szombathely felé tartott egy Seat a 86-os főúton vasárnap délelőtt, amikor az autó elé egy szarvasbika ugrott.

A kétmázsás állat a vezető oldalán betörte a szélvédőt és eldeformálta a tetőt úgy, hogy a sofőr egy nagy ütést kapott a fejére, és elvesztette az eszméletét - írta a 112press.hu.

Az autó ezután másodpercekig irányítás nélkül haladt tovább a 86-os főúton. A szemből érkezők észlelték a veszélyt, és félre tudták kormányozni autóikat a szemmel láthatóan sérült autó elől, ami 320 méter megtétele után letért az útról, majd a töltésen lerobogva fának ütközött.

A balesetben az autót vezető férfi és felesége könnyű sérülést szenvedett, a hátsó ülésen bekötve utazó kutya nem sérült meg, és el sem tudott szaladni ijedtében. A két felnőtt is használta a biztonsági övét, a mellkasuk fájt is a baleset után, az öv azonban az ülésben tartotta az utasokat mindkét ütközésnél.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.