Városlista
2023. december 8, péntek - Mária

Hírek

2017. December 15. 13:38, péntek | Életmód

Hosszú Katinka elvesztette a pert

Hosszú Katinka elvesztette a pert

Másodfokon is pert vesztett Hosszú Katinka az őt doppingolással gyanúsító kanadai újságíró, Casey Barett-tel szemben.

Elutasította Hosszú Katinka keresetét az arizonai bíróság, ami másodfokon tárgyalta volna a magyar úszó és a kandadai újságíró, Casey Barett közötti pert. Az ügy úgy indult, hogy az újságíró világ egyik vezető úszó szaklapjában, a Swimming World Magazine-ban arról írt, hogy ő nem hisz abban, hogy Hosszú csak a kitartó munka miatt lett klasszis.

Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség akkori elnöke közleményben utasította vissza a vádakat, de Hosszú ezzel nem érte be, és rágalmazás miatt beperelte Barrettet.

Tavaly nyáron aztán az arizonai bíróság azt állapította meg, hogy Barrett csak a véleményét írta le, úgyhogy elutasították a keresetét. Hosszú azonban fellebbezett, de másodfokon is elutasították, ugyanazzal az indokkal, hogy nem tényeket sorolt, ez a fajta véleménynyilvánítás pedig belefér – írja a 24.hu.

Forrás: nlcafe.hu

Fotó: Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Életmód

Meteorológia: a legmelegebb ősz volt az idei

Az idei ősz középhőmérséklete országos átlagban 2,6 Celsius-fokkal meghaladta az 1991-2020-as évek átlagát, és a 13,3 fokkal a legmelegebb lett 1901 óta - írta az OMSZ a honlapján közölt évszakértékelésben szerdán.

2023. December 04. 14:25, hétfő | Életmód

Megnyitott az eplényi sípálya

Megnyitott az eplényi sípálya, a téli sportok kedvelői egyelőre az A1-es pályát és a tanulópályát használhatják - közölte a Síaréna Vibe Park közösségi oldalán hétfőn.

2023. December 04. 09:59, hétfő | Életmód

Minimális áremelkedéssel indult a karácsonyfaszezon

Alig a tavalyi ár felett juthatnak idén a vásárlók fenyőhöz: a lucfenyőt 5, az ezüstfenyőt 6, míg a nordmann fenyőt 8 ezer forint körüli méterenkénti áron kínálják az utcai és piaci standokon megjelent alkalmi fenyőárusok