Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Október 22. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Hosszú időre Kínába költözik Kasza Tibor

Hosszú időre Kínába költözik Kasza Tibor

Nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy ismert, sikeres ember mindent hátrahagyva külföldre költözzön. Tibor mégis úgy döntött, hosszabb időre Kínába utazik.

Amikor a zenész néhány hónappal ezelőtt elmesélte tervét a családtagjainak, illetve a barátainak, felemás fogadtatásban volt része.

"Voltak, akik azt mondták, őrültség ez az egész, míg a többiek pontosan tudták, hogy az ilyen kihívások visznek előre az utamon - mondja. - Egy ideje már fotózom, s jött egy fantasztikus felkérés Ázsia egyik legnagyobb fotóügynökségétől. Kint dolgozó magyar modellek képei közt látták az anyagaimat, s megkerestek, hogy szívesen kipróbálnának. Egyebek közt Hongkongban, a Fülöp-szigeteken kellene divat-anyagokat, illetve katalógusokat fotózni, ehhez azonban ott kell lennem a közelükben. Úgy éreztem, ezt a lehetőséget nem hagyhatom ki. Kicsiben már átéltem ezt egyszer, amikor Szegedről egyedül költöztem a fővárosba. Egy ideig akkor is magam laktam egy albérletben. Ugyanez történik majd most is, csak egy másik országban, és egy valamivel nagyobb városban, Sanghai közelében. Ahová megyek, ott leginkább angolul beszélnek, ezt a nyelvet pedig egyébként is jól beszélem. Nyilvánvalóan könnyebben vállalkozom egy ilyen útra így, hogy jelenleg nincs komoly kapcsolatom. Csak azért nincs szükségem útitársra, hogy ne legyek egyedül - folytatja. - És ki tudja? Talán odakint találom meg a társamat. Tisztában vagyok vele, hogy nem lesz egyszerű ez az egész, de nagyon vonz a kaland, az új világ. Annak idején, a Crystal indulásánál is éreztem, hogy valami jó dolog kezdődik az életemben, s akkor is, amikor elkezdtem fotózni. Most is hasonló előérzeteim vannak. Adok magamnak egy esélyt, s ha ehhez az kell, hogy ott legyek, hát megyek. Az oda útra szóló jegyem már megvan, de visszafelé még nem váltottam. A tervek szerint kint fogok karácsonyozni is. Ugyanakkor szeretnék megnyugtatni mindenkit: első sorban zenész maradok! Odakint videoklip is forog majd az új szólódalomhoz, amely egy nagyon dinamikus, mai sláger lesz. Sőt, a szerzemény végleges verzióját is egy világhírű stúdióban nyeri majd el, ázsiai producerek segítségével. De a Crystal rajongók se keseredjenek el: lesz még koncert és lemez is, csak azt nem tudom, hogy mikor..."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült