Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Július 13. 07:14, szombat | Helyi

Hugoo-ra várva: van, akinek hiányzik az EYOF jelképes kabalafigurája

Hugoo-ra várva: van, akinek hiányzik az EYOF jelképes kabalafigurája

Ugyan nem most, hanem már hónapokkal ezelőtt elvitték helyéről Hugoo-t, a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál jelképét az olimpiai sportpark bejáratától

Az egyik, győrieknek szóló Facebook-csoportban most indítottak petíciót a visszahozataláért.

A poszt írója rögtön azt kérdezi: Hova tűnt Hugoo? Majd leszögezi, hogy a hűlt helyén már virágok vannak (ez igaz). A kérdése költőinek tűnik, de nyilván nem annak szánja: „Visszatér még a helyére kedvenc kakasunk vagy elbúcsúzunk tőle örökre?”

A kommentelők egy része szerint már olyan rossz állapotban volt a „koszos, ázott csirke” (valójában kakas), hogy nem kell visszahozni.

Mi mindenesetre teszünk egy kísérletet, megpróbáljuk megtudni a városháza sajtóosztályától, hogy mi lesz Hugoo sorsa. Amint választ kapunk, a témára visszatérünk, a kommentek közben sorra jönnek a nevezett Facebook-csoportban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?

2024. Július 15. 08:10, hétfő | Helyi

Jakabos Zsu nagy bejelentést tett

A győri úszóikon, Jakabos Zsuzsanna mindössze egy tizedmásodperccel maradt le a párizsi olimpiáról (200 pillangón), de a sportoló nem búslakodik

2024. Július 15. 07:13, hétfő | Helyi

Máris bejelzett a szénmoxid-érzékelő

A minap írtunk arról, hogy a nyáron is veszélyes lehet a szénmoxid-szivárgás, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy Baross Gábor úti lakásba hívták is a tűzoltókat.

2024. Július 14. 09:10, vasárnap | Helyi

Jó tanács a leendő egyetemistának: ha megvan az albérlet, azonnal csapjon le rá!

A tévhit ellenére nem az egyetemi ponthatárhúzás után nő meg hirtelen a kereslet az albérletpiacon. Győri ingatlanközvetítőt kérdeztünk: Elkéstünk már az albérletkereséssel?