Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Április 01. 15:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Humor Hónapja a Galgóczi Erzsébet könyvtárban

Humor Hónapja a Galgóczi Erzsébet könyvtárban

Stílszerűen ma, vagyis április elsejével indult a Humor Hónapja rendezvénysorozat a Városi Könyvtárban. A hónap végéig érdekes előadásokat hallgathatunk, és egy külö

A Humor Hónapja ma 17 órakor egy vidám megnyitóval kezdődik a Városi Könyvtárban. Ezzel együtt nyílik Hováth kos grafikus kiállítása is, amelyen régi mesekönyvek gyűjteményét tekinthetik meg április 29-ig.

A kiállítás mellett április 8-án A nevetés költészete című könyv bemutatója lesz, Dr. Druzsin Ferenc főiskolai tanár előadásában.

prilis 15-én, 17 órától az anekdota és a vicc közti különbséget boncolgatja Alexa Károly, az letünk folyóirat főszerkesztője.

prilis 22-én ismét egy könyvbemutató veszi kezdetét 17 órától. A magyar nyelv humora című mű több generáción át vizsgálja honfitársaink humorát. Prof. Dr. T. Litovkina Anna nyelvész tart előadást.

prilis 29-én a Humor-tréning című könyv bemutatójával zárul a Humor Hónapja. Ezen a programon Dr. Barlai Róbert tréner gondolatait hallgathatják meg az érdeklődők.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.