Városlista
2024. augusztus 5, hétfő - Krisztina

Hírek

2011. Április 24. 14:29, vasárnap | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Húsvétkor is tilos ittasan vezetni

Húsvétkor is tilos ittasan vezetni

Nem történt halálos baleset az elmúlt 24 órában. A közutakon összesen 120 baleset történt, közülük 17 baleset súlyos, 37 könnyebb sérüléssel végződött, 66 balesetben pedig csak a járművek sérültek meg. A rendőrség arra figyelmez

Szombaton a rendőrök 127 embert fogtak el különböző bűncselekmények miatt, 264 előállítás is történt, kiemelt közlekedési szabálysértés miatt több mint 400 feljelentést tettek a rendőrök. A közúti ellenőrzésekkor 91 sofőrnél színeződött el a szonda.

A húsvét kapcsán - mikor hagyományosan a családi összejöveteleket sokan iszogatással is egybekötik - érdemes odafigyelni arra, hogy ittasan vezetni és kerékpározni most sem szabad. Az ORFK azt közölte, hogy az ittas vezetők kiszűrésére a rendőrök fokozott ellenőrzést végeznek.

A határátkelőkön továbbra is számítani lehet esetlegesen kialakuló torlódásokra. A gyorsforgalmi utakon a hosszan tartó, már megszokott helyszíneken lévő felújításokon kívül - mint az M0-ás régi szakaszának átalakítása - nem kell a forgalmat jelentősen befolyásoló munkavégzésekre számítani.

Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.