Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. December 02. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Private Moon Records

Húsz év után itt az új Első Emelet CD!

Húsz év után itt az új Első Emelet CD!

Húsz év után új kiadvánnyal, egy hosszú maxival jelentkezik az együttes, melynek címe: Megyek a szívem után.

Az anyag 3 vadonatúj dalt tartalmaz - Megyek a szívem után, Ma van a Te napod! Egy pohárral még -, mindegyik igazi, semmivel össze nem téveszthető, Első Emelet hangzás! Természetesen, mint eddig oly sokszor, a szövegeket most is Geszti Péter írta. Nagyszerű érzékkel találta el a zenekar mai gondolatait, mondanivalóját. A koncerteken lehet igazán meglátni, megérezni, hogy mennyire megérintette az embereket, amit üzenni szeretett volna a csapat Péteren keresztül.

Egy igazi Első Emelet lemezről nem hiányozhatnak a régi, nagy slágerek sem. Két dalt áthangszerelt a csapat, mai 2010-es hangzásban lehet meghallgatni őket (Angyali vallomás, A film forog tovább).

Igazi aktualitás a Boldog karácsonyt c. dal, ezzel kíván mindenkinek Boldog Ünnepeket az Első Emelet!!!

A zenekar a 80-as évek egyik legsikeresebb csapata volt. Több száz koncertet adtak fennállásuk 8 éve alatt, bejárták az egész országot. Eladott lemezeik száma meghaladja az egymilló példányt.

A 2007 telén megjelent Első Emelet Best of 1…. DVD is pár hónap alatt aranylemez lett, amit a zenekar 2008.02.09-én vett át az emlékezetes, telt házas SYMA csarnokban tartott koncertjükön.

Azóta megjelent egy újabb DVD válogatás, ezennel a legsikeresebb koncertekből.

Ezeken a sikeren felbuzdulva határozták el, hogy együtt maradnak és újra színpadra állnak.

Azóta újból járják az országot, nagyon sok fesztiválon, és kiemelkedő rendezvényen vettek részt az elmúlt években. Többek között: Debrecen – Virágkarnevál, Székesfehérvár – FEZEN, Békéscsaba - Városházi Esték nyitó koncert, Vác - Világi Vigalom fesztivál, Csongrád - Körös-toroki Napok, Szolnok - Ételkorzó fesztivál, Szeged – aug.20-i központi városi rendezvény, Bp. - Óbudai Nyár záró rendezvény, Szombathely - Savaria Nyár záró rendezvény.

Az együttes ismét aktívan és sikeresen részt vesz a hazai könnyűzenei életben, klipjeiket, dalaikat játsszák a tv-csatornák, rádióállomások, valamint 2011-ben még több koncertet vállalnak és folyamatosan népszerűsítik a most megjelenő kiadványt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült