Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Február 04. 13:50, csütörtök | Bulvár
Forrás: Független Hírügynökség

Húú, de kínós! Félpucér nőt nézegetett élő adásban

Húú, de kínós! Félpucér nőt nézegetett élő adásban

Bajba került egy ausztrál bankár - a férfi ugyanis egy topmodell, Miranda Kerr félmeztelen képeit nézegette a céges gépen, miközben a háta mögött kollégája élő tévéadásban beszélt a kamatokról kedden. A felvétel tanúsága szerint a

Elemzők szerint elképzelhető, hogy az állásába kerül a bank eszközeinek nem előírásszerű használata. A tudósítás az internetre is felkerült, és már több tízezren nézték meg a legnépszerűbb videómegosztón. A világ brókerházaiban dolgozó kereskedők is előszeretettel kuncognak a felvételen.

Az ausztrál tévéadó azt mondta: több néző is panaszkodott arra, hogy élő adásban az egyik bróker igencsak lenge öltözetű hölgyek képét nézegette. Emiatt a televízió megkereste a Macquarie bankot, hogy aggodalmának adjon hangot. A pénzintézet azt közölte, hogy az érintett munkatársuk már találkozott a cég vezetőivel, hogy „jövőjéről egyeztessenek", de ennél többet nem mondott a Macqarie a sajtónak. Helyi jelentések szerint a férfi sorsáról a héten dönt a vezetés.

Szerdán nem ment be dolgozni a pikáns képekre kíváncsi bróker. Néhány ausztrál lap arról írt, hogy a képet e-mailben kapta, nem tudta mi van a levélben, és pont az élő adás alatt nyitotta meg a csatolmányokat.

A kínos helyzetbe került bank még egy közleményt adott ki, amely szerint a pénzintézetnek szigorú elősírásai és szabályai vannak arról, hogy munkatársai hogyan és mire használhatják a technikai berendezéseket és a világhálót. A bank egyébként az eset után minden dolgozójának e-mailben elküldte a céges internet használatra vonatkozó előírásokat azzal a felszólítással, hogy "ismerkedjenek meg vele."

Forrás: BBC/smh.co.auAF/Független Hírügynökség


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára