Városlista
2024. szeptember 10, kedd - Nikolett, Hunor

Hírek

2011. Február 13. 07:55, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Ide nekünk a Lipcsét is! Kovacsics és Pálinger is harcra készen vasárnap

Ide nekünk a Lipcsét is! Kovacsics és Pálinger is harcra készen vasárnap

A Bajnokok Ligája középdöntők második meccsén a német HC Leipzig csapata érkezik a Magvassy Mihály Sportcsarnokba. A Volgográd elleni idegenbeli győzelem után hazai pályán is nyerni szeretnének Konkoly Csaba tanítványai. Vasárnap este 1

Az Audi ETO idegenbeli győzelemmel kezdte a második csoportkört a Volgográd ellen, míg a Lipcse hazai pályán kapott ki a Larviktól. "Fontos és nehéz meccs lesz a Lpicse ellen. Igazából most értékelődik fel a Volgográdban megszerzett két pont."-kezdi értékelését Konkoly Csaba. " Hazai pályán mindenki ellen, így a Lipcse ellen is kötelező győznünk. Célunk, hogy az eredményes játék mellett a várhatóan nagyszámú közönségünket is kiszolgáljuk szép játékkal". A zöld-fehérek több játékosa is kisebb nagyobb sérüléssel bajlódott a héten. A vezetőedzőnél érdeklődtünk arról, hogy ki játszhat a vasárnapi meccsen. "Jó hír, hogy Kovacsics Anikó és Pálinger Kati játékára biztosan számíthatok. Hornyák Ági játéka sajnos kérdéses. A játékos nagyon szeretne játszani, ezt elmondta nekem is, de be kell látni, hogy egyelőre fájdalmakkal küzd a törött lábujja miatt. Szeretnék lehetőséget adni neki, de csak akkor ha a sérülése nem akadályozza a meccsen. Fájdalommal nehéz játszani, főleg ha ezt "felfedezi az ellenfél", hiszen akkor gyenge pontot jelenthet a játékunkban. Ági állapota gyorsan javul, meglátjuk vasárnap milyen állapotban lesz." A lányok jó hangulatban várják az összecsapást, szerdán a Szekszárd elleni győzelemmel melegítettek a BL csatára, ez a siker nem mellesleg a Magyar Kupában a négy közé jutást jelentette. A Lipcse is nyert a német bajnokság hétközi fordulójában Göppingenben, rá is kérdeztünk Konkoly Csabánál, hogy mire kell a németeknél odafigyelni. " Ők igazi német típusú kézilabdát játszanak, de játékukban más kézilabdakultúrák jellegzetességei is megtalálhatóak. Jóval erősebb ez a gárda annál, amivel tavaly ugyanitt a középdöntőben játszottunk, ezt az is bizonyítja, hogy csak két góllal kaptak ki a Larviktól. Csapatukban különböző nemzetek válogatottjai szerepelnek. Tisztában vagyunk erősségeikkel, ezen a szinten nincs könnyű ellenfél, nem fogjuk félvállról venni a meccset sem."

A találkozó vasárnap 18:15-kor kezdődik, élőben közvetíti a Viasat 3, az Eurosport 2, valamint az ehftv.com-on is élőben lehet nézni a meccset. A találkozót a Branka Maric-Zorica Masic szerb játékvezetőnők vezetik, az ellenőr az osztrák Edeltraut Berthold lesz.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét a beléptetéssel kapcsolatos információkra. A meccs napján a pénztárak két órával a kezdő sípszó előtt, 16:15-kor nyitnak. Az állóbérlettel rendelkezők szurkolók ezt megelőzően 16:00-tól 16:15 ig a sportcsarnok 6-os kapujánál léphetnek be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

2024. Szeptember 09. 07:08, hétfő | Helyi

Veszélyes növény közeledik hozzánk – jelezte az agrárminiszter

A kaukázusi medvetalp mérgező, fényérzékenyítő növény, veszélyes, mivel már az emberi bőrrel érintkezve kifejti mérgező hatását.

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.