Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Augusztus 28. 16:08, hétfő | PR
Forrás: (x)

Idén is 15 milliárd a cél

Idén is 15 milliárd a cél

Idén is 15 milliárd forint körüli árbevételt célzott meg a Jánosik és Társai Kft, s az eddigi éves adatok azt mutatják, hogy ez évben is teljesül a tervük –tájékoztatott Jánosik Lajos a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa

Az elmúlt években is átlagosan hasonló árbevételt értek el, s ez kiemelkedő eredménynek mondható.

Több mint 30 éve, országszerte szolgáltatnak az egész ország területén. Filozófiájuk, hogy elérjék valamennyi üzleti partnerük saját tevékenységére összpontosíthasson és minden egyéb, számára terhes dolgot, levegyenek a vállukról. Mindezt olyan árakkal, amelyeket az általuk garantált minőségben ő maga nem tudna elvégezni. Szolgáltatásaik az évek során a piaci igényekhez igazodva alakultak ki. A kezdetekben elsősorban takarítási tevékenységet folytattak. A vállalkozás folyamatosan fejlődött és bővítették tevékenységi körünket az építőipari kivitelezéssel, ezt követően az őrzés-védelemmel és az 1990-es évek végén a külterület-gondozással. Nagy lépést jelentett az üzemeltetés belépése a cég életébe 2003. évben, s ezzel kialakult a társaság végleges felépítése, azaz a komplex facility-management. Ezen a területen a piacvezetők közé tartoznak.

A cég teljes mértékben magyar tulajdonban van. Stabilan 1200 saját alkalmazottal büszkélkedhetnek, ami az elmúlt időszakban is folyamatosan megmaradt.
Kevés cég van az országban, amelyik teljes körű belső átvilágítást tart évről-évre. A legszigorúbb minősítéseket minden évben teljesítik. Az erre szakosodott külső cég, végzi el az auditot. Ezek az átvilágítások a megrendelőknek, megbízóknak adott szolgáltatás állandó minőségét a működési folyamatok meghatározásával, előírásával és ellenőrzésével garantálják. A szigorú minőségi szabályozás, az egyik legjobb ajánló a megrendelők felé.

Nagyvállalati szemléletükből adódóan, folyamatosan azon dolgoznak, hogy felelősséget vállaljanak a társadalom iránt. Évtizedek óta aktívan segítik a helyi fiatalokat, művészeket és egyetemistákat, valamint részt vesznek sportolók támogatásában is. Együttműködésük a DVTK régiós sportklubbal még inkább elmélyült az idők során. Kiemelkedő eredménynek tartják, hogy meghatározó szerepet vállaltak a „Jó tanuló, jó sportoló” díj támogatásában. Büszkék arra, hogy létrehoztak egy saját ösztöndíj programot is, amely a DVTK-JÁNOSIK nevet viseli. Ennek a programnak a keretében olyan tehetséges utánpótlás sportolókat támogatnak, akik kiemelkednek nem csak sportteljesítményben, hanem tanulmányaikban is. Az ösztöndíjazottak kiválasztását egy szakmai zsűri végzi, akik évről-évre nehéz döntések elé kerülnek, mivel számos kiváló fiatal tehetség érdemelné meg a támogatást. Az ösztöndíj jelentős összeggel jár, amelyet a sportoló a támogatás időszaka alatt havi rendszerességgel vehet igénybe.

- Büszkék vagyunk a felhalmozott szaktudásunkra, a jól kiépített országos hálózatunkra, a korszerű eszközparkunkra, a tekintélyes referencialistánkra és legfőképpen az egyre szélesedő megrendelői kör visszatérő bizalmára. -mondta végezetül Jánosik Lajos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.