Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Május 22. 17:09, kedd | Belföld
Forrás: mti

Idén is lehet pályázni a Három királyfi mozgalom családbarát vállalat díjára

Idén is lehet pályázni a Három királyfi mozgalom családbarát vállalat díjára

Idén is várja a családbarát vállalat díjra pályázó kis-, közepes és nagyvállalatok jelentkezését a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom - közölte a szervezet kedden az MTI-vel.

A mozgalom a kitüntetéseket 2013 óta adományozza olyan cégeknek, amelyek a munka és a magánélet egyensúlyát támogató működésükkel hozzájárulnak a társadalom családbarát szemléletének erősítéséhez, megkönnyítve ezzel a gyermekvállalást.

A közlemény szerint pályázni szeptember 19-ig elektronikus formában lehet a balansz@haromkiralyfi.hu címen, a díjakat várhatóan november közepén adják át a családbarát vállalat gálán.

A pályázatról további információk a www.csaladbaratvallalat.hu oldalon találhatók.

A Kopp Mária által 2009-ben alapított Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom abban vállal szerepet, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek, és a fiatalok a karrier mellett a családdal kapcsolatos álmaikat is megvalósíthassák. A civil szervezet ezért egyebek mellett társkereső programokat és konferenciákat is szervez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.