Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Október 16. 16:15, szerda | Helyi
Forrás: infoGyőr

Idő- és energiavámpír honlapok

Idő- és energiavámpír honlapok

Agyhalál, mind blow, kész vagy tőle. Valami ilyesmit éreztem a következő weboldalak meglátogatása után. Aki elolvassa ezt a cikket, ellopunk az életéből öt percet.

A következő weblap meglátogatása magas fokú koncentrációt igényel. Bonyolult összetétele miatt, az agy túlműködését okozhatja, valószínűleg a készítői is ebbe haltak bele. A honlap nem más mint ahttp://www.semmi.hu/, és híven a nevéhez, frankón semmi nincs rajta. Bár ez relatív, lehet hogy egy bazi nagy fehér négyszöget ábrázol.

Jöjjön egy abszolút hiánypótló weboldal, gyakorlati alkalmazásáról elképzelésem sincs, talán egy szőkenős viccbe bele lehetne rakni. A honlap funkciója, ellenőrzi, hogy van e interneted. Ellenőrizd te is, hogy van e interneted, kattints ahttp://www.vanenet.hu/-ra.

Van olyan ismerősünk, aki a muszályt, akarom mondani muszájt, elipszilonos jével írja? Na, neki mindenképp küljdük ezt a honlapot, nagy segítség lesz számára ahttp://www.muszaly.hu/. Egy nyelvtudományi díjat érdemel tőlünk az biztos. A díjjal együtt járó pontos jét postán küldjük.

És egy igen trükkös, szórakoztató és zsibbasztó oldal. Nem is mondok róla semmit előre. Kattints IDE, ezt látnod kell, mielőtt bármit is olvasol róla!
Ha rákattintottál akkor tudod, macskák pattognak, az egérrel tudod dobálni őket, és tovább pattognak. Na most, jön a trükk! Jobb felső sarokban, van egy "make it rain" gomb! Az alap pattogást ezzel a gombbal meg tudod spékelni, mégpedig egy macskaesővel! Komoly, nem?

Kíváncsi vagy? Szeretnéd tudni? Nem hagy nyugodni a dolog, hogy Karácsony van e már? Ne anyádat piszkáld vele, erre jött létre ahttp://isitchristmas.com/. Egy kattintás és megtudod, hogy eljött e már a várva várt ünnep, és nem kell a szüleid agyára menned a kérdéssel! Nem tud hibázni az oldal, a készítők mindenre gondoltak, valószínű ezért is tartott éveken át a fejlesztőmunka. Valóban, ma még nincs karácsony.

Szükséged lenne egy kis kikapcsolódásra? Egyedül nem megy, képtelen vagy lazítani, elengedni magad akár két perce is? Mostantól nem vagy egyedül, két perc nyugalom, ellenőrzött körülmények között! Erre jött létre ahttp://www.donothingfor2minutes.com/. A lényeg, valóban ne csinálj semmit két percen át, a hivatalos és hitelesített mérésnek köszönhetően esélyed nincs csalni! Megmozdítod az egeret, elkattintasz, buktad. Hasznos kis oldal!

Hirtelen nem tudod eldönteni be van e kapcsolva a számítógéped? Gyors döntésre van szükséged, de biztosra akarsz menni? Látod mire nem jó az internet, még ezt is megmondja neked! Nem kell mást tenned, egy kattintás és máris megtudod, csak ahttp://www.computerpowertest.com/oldalra kell felnézned. Egy anonimitását kérő, számítástechnológia vállalat vezetője nyilatkozta, hogy az internet feltalálása óta nem volt ekkora előrelépés ezen a téren!

Hallottad már a kérdést, hogy milyen nap van ma? Te is feltetted nem egyszer! Millió élethelyzet van, mikor kétségbeesetten tesszük fel a kérdés, milyen nap van ma? Elaludtál reggel, másnapos vagy, ne bízd a véletlenre, irány ahttp://www.milyennapvanma.hu/100%-os biztonsággal megmondja neked milyen nap is van ma! Nem hibázik, vérprofi! Ma szerda van, nézzük mit mond a szakértő weblapunk. Szerda. Na ugye! Zárójelben, az oldal készítő nagy hangsúlyt fektettek a dizájnra, az oldal ezért is folyamatos fejlesztés alatt áll, de ez természetesen nem zavarja a működését!

U.I: Nakitudjamianyitóképmegoldása?

MEGOLDÁSÉRT GÖRGESS LE!
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V

Periszkóp!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.