Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Június 01. 08:16, hétfő | Helyi
Forrás: idokep.hu

Időjárás előrejelzés - Süt a nap és sütni is fog!

Időjárás előrejelzés - Süt a nap és sütni is fog!

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett több órára kisüt a nap. Egy-egy zápor, esetleg zivatar inkább csak a Dunántúlon és északon fordulhat elő helyenként a délutáni órákban. Nyugaton, északnyugaton és zivatarfelhők környezetében megélénkülhet a déli szél. Hajnalban 10-16, délután 25-30 fokra készülhetünk.

Kedden sok napsütésre készülhetünk, kevés felhő lesz az égen, csapadék nem várható. Napközben megélénkülhet a déli-délnyugati szél. Az enyhe hajnalt követően a csúcshőmérséklet egyre többfelé eléri a 30 fokot.

Szerdán is marad a túlnyomóan napos idő, többfelé 30 fok körüli, kevéssel 30 fok fölötti maximumokkal. Egy-egy zápor legfeljebb északon, északnyugaton alakulhat ki az esti órákban.

Csütörtökön egy gyenge hidegfront hozhat megélénkülő légmozgást, azonban továbbra is sok lesz a napsütés, és csak 1-2 fokkal mérséklődik a nappali felmelegedés. Pénteken és szombaton szinte zavartalan napsütésre, meleg nyári időre van kilátás.

További előrejelzés idokep.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.