Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Június 01. 08:16, hétfő | Helyi
Forrás: idokep.hu

Időjárás előrejelzés - Süt a nap és sütni is fog!

Időjárás előrejelzés - Süt a nap és sütni is fog!

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett több órára kisüt a nap. Egy-egy zápor, esetleg zivatar inkább csak a Dunántúlon és északon fordulhat elő helyenként a délutáni órákban. Nyugaton, északnyugaton és zivatarfelhők környezetében megélénkülhet a déli szél. Hajnalban 10-16, délután 25-30 fokra készülhetünk.

Kedden sok napsütésre készülhetünk, kevés felhő lesz az égen, csapadék nem várható. Napközben megélénkülhet a déli-délnyugati szél. Az enyhe hajnalt követően a csúcshőmérséklet egyre többfelé eléri a 30 fokot.

Szerdán is marad a túlnyomóan napos idő, többfelé 30 fok körüli, kevéssel 30 fok fölötti maximumokkal. Egy-egy zápor legfeljebb északon, északnyugaton alakulhat ki az esti órákban.

Csütörtökön egy gyenge hidegfront hozhat megélénkülő légmozgást, azonban továbbra is sok lesz a napsütés, és csak 1-2 fokkal mérséklődik a nappali felmelegedés. Pénteken és szombaton szinte zavartalan napsütésre, meleg nyári időre van kilátás.

További előrejelzés idokep.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.