Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2018. Március 25. 11:49, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Idős asszonyt vert át hitelekkel egy fiatal nő

Idős asszonyt vert át hitelekkel egy fiatal nő

A csaló több mint egymillió forint kárt okozott egy pécsi asszonynak.

Csalás bűntett, valamint sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 27 éves helyi nő ellen, aki a megalapozott gyanú szerint 2016 szeptembere és 2017 januárja között több alkalommal rábeszélt egy idős asszonyt arra, hogy a saját nevére hitelt vegyen fel különböző pénzintézetektől. A gyanúsított azt ígérte a sértettnek, hogy a törlesztőrészleteket majd ő rendezi, de egyet sem fizetett ki. Arra is rávette a sértettet, hogy kölcsönadja neki aranyékszereit, azonban azokat később nem adta vissza, hanem eladta. A nővel szemben összesen ötrendbeli jogsértés megalapozott gyanúját tárta fel a rendőrségi vizsgálat.

A gyanúsított ügyében folytatott nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Címkék: csalás, , pécs, sikkasztás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.