Városlista
2024. augusztus 8, csütörtök - László

Hírek

2013. Augusztus 15. 14:34, csütörtök | Bulvár
Forrás: Új Ász Online

Így működik az ehető orosz rulett

Így működik az ehető orosz rulett

Előnye, hogy túl lehet élni, még ha bajosan is. Hátránya, hogy nehezen feledhető az élmény.

Mostantól nem muszáj az életét kockáztatnia annak, aki szívesen mondaná el magáról, hogy kipróbálta az orosz rulettet. Lightosabb változat is létezik már, bár aki nem bírja az erős ízeket, az talán a végén mégis inkább a halált választaná.

12 darab, puskagolyó formájú csokoládét csomagoltak egyetlen dobozba. A 12-ből egyben azonban méregerős csípős paprika a töltelék. A szett része továbbá egy dobókoca. A csokoládék számozva vannak, s a játékosnak azt a számút kell megennie, ahányast dob.

Nos, ezt legalább a vesztes is játszhatja, többször is életében, ha úgy tartja kedve, és ha kedveli az erős ízeket. Ellenkező esetben aligha nem egyszer is elégnek fogja érezni.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 08. 07:49, csütörtök | Bulvár

Juhászra támadt egy medve az erdélyi Maros megyében

Juhászra támadt egy medve szerdára virradóra az erdélyi Maros megyében, a férfit a két lábán sebesítette meg a nagyvad - közölte szerdán reggel a Maros megyei hegyimentő szolgálat.

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.