Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2014. Március 28. 05:00, péntek | Életmód
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Így tartsa magát fiatalon!

Így tartsa magát fiatalon!

Talán senki nincs a világon, aki ne szeretné tudni az örök fiatalság titkát. A kérdés azonban ennél komplexebb, ugyanis nem csak egy módja van annak, hogy fiatalon tartsa magát. Hogy melyek ezek? Kiderül a Fox News cikkéből.

Mindig viseljen napfényvédő krémet! Annak napi használata ugyanis csökkenti a napfény káros hatását a bőrre nézve, ezzel pedig hosszú távon fiatalabbnak fog kinézni. Használjon olyan terméket, amely egyaránt véd az UVA és az UVB sugarak ellen, ezzel biztosítja magát, hogy mind a két rákkeltő és bőröregedést felgyorsító káros sugarak ellen védi a bőrét.

Kövessen mediterrán diétát! A friss zöldségek, a hal, az olívaolaj és mértékkel a bor fogyasztása lassítja az öregedést. Emellett csökkenti a szívbetegségek, a cukorbetegség és egyes daganatos betegségek kialakulásának kockázatát.

Idős korban is fontos az agyi és fizikai aktivitás: fejtsen keresztrejtvényt, olvasson könyveket, emellett ne feledkezzen el a napi mozgásról sem.

A stressz csökkentése szintén lassítja az öregedést: ebben segíthetnek a jóga még légzési gyakorlatai.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:45, péntek | Életmód

Augusztus 20. - A Mákvirág lett idén Magyarország tortája

2024. Augusztus 01. 07:53, csütörtök | Életmód

Szallas.hu: idén többen utaznak Horvátországba

Idén májusban, júniusban és júliusban 10 százalékkal többen foglaltak szállást Horvátországba, az augusztusra szóló foglalások száma pedig 12 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest

2024. Július 31. 07:55, szerda | Életmód

A legjobb rendező díját nyerte Amerikában Tóth Barnabás pszichothrillere

A legjobb rendező díját nyerte el Tóth Barnabás Mesterjátszma című pszichothrillere a Stony Brook Filmfesztiválon, New York államban a hétvégén - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t kedden.

2024. Július 31. 07:42, szerda | Életmód

Csütörtökön kezdődik a Paloznaki Jazzpiknik

A csütörtökön kezdődő Paloznaki Jazzpiknik a zene mellett a fenntarthatóságot, az ökológiai lábnyom csökkentését, valamint a hulladék szelektív kezelését tekinti fontos feladatának - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.