Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2010. Január 28. 13:52, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Így látják a celebek Liptai Claudiát

Így látják a celebek Liptai Claudiát

Egyesek szerint Liptai Claudia hiteltelenné válik azzal, hogy ilyen mértékben kiteregeti a magánéletét és levetkőzött a nyuszis magazinnak. A StoryOnline arra volt kíváncsi, vajon a magyar hírességek szerint is igaz-e az előbbi állítás.

Érdeklődésünk során több olyan celebbel is beszéltünk, aki azt mondta, tart a színésznőtől, hiszen ő az egyik legismertebb személyiség ma Magyarországon, éppen ezért nem szeretne véleményt alkotni róla. De vajon Claudia tényleg bosszút állna azokon, akik negatívumot mondanak róla? Nem hisszük.

Benkő Dániel azonban felvállalta a véleményét. Szerinte nem az a legfontosabb, hogy mások számára hiteles-e az ember, hanem az, önmaga számára az-e. Hozzátette, Claudiáról nem igen tud véleményt alkotni, ugyanis a műsorvezető nem köti le az érdeklődését.

Zimány Linda úgy véli, az embernek nincs joga ahhoz, hogy mások életét bírálja. Szerinte az a jó, amit az illető önmaga számára annak ítél meg, ráadásul nem lehet megfelelni mindenkinek. A Cool Tv műsorvezetője azt mondja, Liptai Claudia jól csinálja, amit csinál, nincs oka szégyenkezni.

Nagy Feró szerint Claudia azért teszi amit tesz, hogy a felszínen maradjon, ami ma teljesen természetes a médiában. A rocker szerint a Mokka műsorvezetőjének nincs szüksége arra, hogy ennél hitelesebb legyen, hiszen nem politikus és nem is apáca. Ráadásul Feró szerint mindenki élvezi, hogy láthatja mi történik Claudiával, aki nem mellesleg, a zenész szerint, egy vonzó nő.

Kárász Róbert közvetlen munkatársa a vörös színésznőnek. Azt mondja, mindenkinek saját döntése hogyan éli az életét, így Claudiával is ez a helyzet. Robi nem látja úgy, hogy munkatársnője hitelét veszítette volna. Hozzátette: az utóbbi időben látta szomorúnak is Claudiát, de újabban nagyon boldognak tűnik, mint aki jól érzi magát a bőrében.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

2024. Augusztus 29. 13:48, csütörtök | Bulvár

Ismét emberre támadt egy medve az Erdélyben

Ismét emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében, Kolibica üdülőtelepen: az állat a háza udvarán támadt rá az 54 éves férfira, aki megsérült, és kórházba szállították

2024. Augusztus 28. 07:26, szerda | Bulvár

Lefejelte a magyar rendőrt az audis - Videó

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a férfit, aki jogszerű eljárása közben támadt rá a hivatalos személyre.

2024. Augusztus 26. 07:56, hétfő | Bulvár

Közlekedési táblákkal ütötték egymást a sofőrök a magyar autópályán - Videó

Egy terelésnél alakult ki némi tolakodás két jármű között, majd elégtételt próbáltak venni egymáson.