Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Június 25. 07:45, péntek | Sport
Forrás: HírTV

Így még nem örült senki Új-Zéland elleni döntetlennek

Így még nem örült senki Új-Zéland elleni döntetlennek

Erre aztán valószínűleg senki sem fogadott volna! Paraguay az Új-Zéland elleni döntetlennek köszönhetően csoportelső az F jelű négyesben, az óceániaiak veretlenek maradtak, Szlovákia pedig a csoport utolsó helyére küldte a regnáló vil

A vébé F-csoportjában magyar idő szerint délután 4 órakor kezdődött a cipőfűzős csoportjáték. Mire gondolunk? Van négy résztvevő összegabalyított cipőfűzővel. A játszók nem kommunikálhatnak egymással, csak tiszta erővel tépik, bújtatják a cipőfűzőket, hogy végül az övék legyen először szabad, de a cibálás közben a másé lehetőleg tovább gabalyodjon. Mindez magyarra - vagyis inkább a dél-afrikai vb nyelvére - fordítva azt jelentette: a Paraguay-Új-Zéland és az Olaszország-Szlovákia páros felei közül mind a négynek megvolt az esélye a legjobb 16 közé jutásra. De törődjünk csak a mi két csapatunkkal. A 4 pontos dél-amerikaiak úgy juthattak tovább, ha pontot szereznek, de még egy vereség is elég lehetett, ha Szlovákia minimális különbséggel megveri Olaszországot. Meglepetésre Új-Zélandnak is volt esélye, a veretlen óceániaiak vereség esetén búcsúztak biztosan, győzelmükkel pedig továbbléphettek, de egy döntetlen is elegendő lehetett nekik, ha az több gólos, mint az esetleges olasz-szlovák döntetlen. S volt még egy különös helyzet: ha mindkét meccsen ugyanolyan eredményű „iksz" születik, sorsolás dönt Olaszország és Új-Zéland között (feltéve)! Eléggé bonyolult?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.