Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2010. December 31. 07:41, péntek | Belföld
Forrás: HírTV

Így netezik a magyar

Így netezik a magyar

A magyar internethasználók 86 százaléka elsősorban otthoni számítógépén szokott felmenni a világhálóra, míg tízből négy internetező főként a munkahelyén fér hozzá a webhez. Ez nagyjából megfelel huszonnyolc európai ország átlag

A kutatás szerint a magyar internethasználók hetven százaléka az otthoni számítógépén naponta többször is felmegy a világhálóra, míg minden harmadik internetező munkahelyi számítógépén használja naponta többször a webet. Magyarországon az internetezők 7 százaléka mobiltelefonjával éri el a világhálót, ez épp a fele az európai átlagnak.

Ami az internet-hozzáférés következő 12 hónapra tervezett eszközeit illeti: a felmérésből kiderült, hogy várhatóan Magyarországon is tovább erősödik a számítógépek szerepe. A válaszadók 90 százaléka tervezi, hogy komputerrel használja a következő évben a világhálót, míg 24 százalékuk valószínűsíti a net használatát mobiltelefonnal. (lm)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.