Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Május 19. 14:11, kedd | Helyi

Ilyen árakon lehet most benzinmotoros ágvágót találni

Ilyen árakon lehet most benzinmotoros ágvágót találni

A tavasz megérkeztével elérkezik az az időszak is, amikor egyre több teendő lesz a kertekben.

Nem csak a fűnyírás azonban az egyetlen olyan kinti tevékenység, amihez elengedhetetlen egy erős és megbízható gép, de a fáink ágainak kordában tartásához is érdemes lehet beszerezni valamilyen hasznos eszközt! Természetesen nagyon fontos arra figyelnünk, hogy mikor végezzük el gyümölcsfáink megmetszését, hiszen akár ettől is függhet, hogy milyen és mennyi termést fognak majd nekünk adni. Akik kerültek már szembe azzal a problémával, hogy a magasban lévő ágakat csak nagyon nehezen, esetleg sehogyan sem tudták levágni, pláne ha kimondottan vastag darabokról volt szó, azoknak mindenképpen célszerű lehet elgondolkodni azon, hogy benzinmotoros ágvágót szerezzenek be.

Egy idő után minden fa megnő akkorára, hogy ágait már nem lehet simán a földről elérni, létrára kell állnunk annak érdekében, hogy le tudjuk vágni az oda nem illő gallyakat. Ez egy nehéz és kellemetlen feladat lehet egy sima kézi fűrésszel, pláne ha még így is nehezen hozzáférhető a problémás ág. Egy jó ágvágóval azonban gyerekjáték lehet az ágak ritkítsa, és ehhez még a sokszor veszélyes helyzeteket teremtő létrára se kell felállni! Nem csak azért érdemes beszerezni egy benzinmotoros ágvágót, mivel rendkívül egyszerű a használata, de sok időt és energiát is megspórolhatsz a metszések időszakában! Amikor egy ilyen szerszám vásárlásán gondolkodik valaki, az első, ami általában érdekleni szokta az embert, hogy mennyibe kerülne egy ilyen eszköz megvásárlása.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy most milyen árakon mozognak a benzinmotoros fűrészek, akkor egyszerűen kattints az emaki.hu linkre! Az itt található ágvágónak nem okoz majd gondot a fák koronájánál található ágak levágása sem, hiszen akár 427 cm-re is állítható a teleszkópos nyele. Kétütemű motorja rendkívül erős, így azokat a kifejezetten vastag ágakat is gyorsan és egyszerűen le tudod vágni, amelyeket egy kézi fűrésszel lehetetlen lenne eltávolítani. Ez az ágvágó olyan jó minőségű anyagokból lett összerakva, amelyek rendkívül stabillá és biztonságossá teszik majd a használatát, arról nem is beszélve, hogy nem kerül nagy erőfeszítésbe vele akár több fa megmetszése se, így a munka végére sem fogsz annyira elfáradni, mintha egy hagyományos fűrészt használtál volna.

Az Emaki.hu oldalon most nem csak olyan további eszközöket lehet beszerezni, amikkel a kertünkben tudunk majd hasznosan és egyszerűen dolgozni, de számos hobbihoz nélkülözhetetlen eszközt is találni lehet. A kezelőbarát felületüknek hála egyszerűen lehet majd célirányosan is keresgélni, ráadásul a fizetésre is több opciót kínálnak. Érdemes rendszeresen felkeresni az oldalukat, hiszen mindig készülnek valamilyen jó kis akcióval a vásárlóknak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.