Városlista
2023. október 2, hétfő - Petra

Hírek

2013. November 26. 11:00, kedd | Bulvár
Forrás: InfoGyőr/WK

Ilyen Lady Gaga, amikor nem csúfítja el magát

Ilyen Lady Gaga, amikor nem csúfítja el magát

Amióta Lady Gaga felkerült a leghíresebb énekesnők térképére, szinte kivétel nélkül csak álarcban volt látható a színpadon. Mindig megtalálta módját, hogy felismerhetetlenné váljon. Nem egyszer volt öltözete undorító, meghökkentő és polgárpukkasztó.

Mostanában úgy tűnik, egy kicsit enyhít riasztó külsején és inkább a nőies vonalat kezdi képviselni. A napokban töltött fel egy fotót Instagramjára, ahol most szépsége miatt, és nem az jelmeze miatt volt megkérdőjelezhető, hogy valóban ő szerepel a fotón.

Címkék: énekesnő, lady gaga, szép

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.