Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2013. November 26. 11:00, kedd | Bulvár
Forrás: InfoGyőr/WK

Ilyen Lady Gaga, amikor nem csúfítja el magát

Ilyen Lady Gaga, amikor nem csúfítja el magát

Amióta Lady Gaga felkerült a leghíresebb énekesnők térképére, szinte kivétel nélkül csak álarcban volt látható a színpadon. Mindig megtalálta módját, hogy felismerhetetlenné váljon. Nem egyszer volt öltözete undorító, meghökkentő és polgárpukkasztó.

Mostanában úgy tűnik, egy kicsit enyhít riasztó külsején és inkább a nőies vonalat kezdi képviselni. A napokban töltött fel egy fotót Instagramjára, ahol most szépsége miatt, és nem az jelmeze miatt volt megkérdőjelezhető, hogy valóban ő szerepel a fotón.

Címkék: énekesnő, lady gaga, szép

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.