Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2010. December 11. 07:41, szombat | Belföld
Forrás: STOP

Ilyet még nem láttunk

Ilyet még nem láttunk

Kinek juthatott eszébe, hogy rikító zöld gumikat szereljen egy matt fekete méregzsák alá? A végeredmény mindenesetre egyedi lett. Megnézik az utcán, az biztos!

Fekete felnikkel, fekete fényezéssel, sötétített lámpákkal és rikító zöld gumiabroncsokkal pózolt a fényképezőgép előtt a legújabb Alfa Romeo egyik frissen átépített példánya. Az autóval az olasz gumigyártó cég, a Marangoni dicsekedhetett a múlt hétvégi Bolognai Autófesztiválon. De nézzük, mi is történt a háttérben!

Kezdődött minden azzal, hogy a Marangoni bevásárolt egyet az Alfa Romeo legújabb modelljének legerősebb verziójából. A Giulietta 1750 Quadrifoglio Verde gyári állapotában is 235 lóerős teljesítménnyel bír, amit a gumisok első körben azonnal fel is húztak 286-ra egy komplett sport kipufogórendszer és némi chiptuning segítségével.

A gép karosszériáját lebontották, majd a Ferrari F430 mintájára új lökhárítókat, diffúzort, tetőszárnyat és küszöbtoldatokat készítettek rá, természetesen karbonból. A Ferraris vonalat hivatott erősíteni az autó alá szerelt sport fékrendszer és 40 millimétert ültető sport futómű, és innen ered az átépített autó egyedi elnevezése, az Alfa Romeo Giulietta G430 iMove Marangoni is.

A karosszériát ezután matt grafitszürke fényezéssel borították, amely csak rikító napfényben nem hat feketének. A jármű különlegességét mégis a 19 collos felnikre szerelt, 235/35-ös "M-Power iGreen" abroncsok adják, melyek nevében is benne van, hogy a gumik zöld színben pompáznak. Hogy mi értelme az egésznek, nem tudjuk, mindenesetre feltűnő lett, az biztos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel

2024. Május 17. 14:40, péntek | Belföld

KSH: a benzin 12, a dízel 1 forinttal olcsóbb a szomszédos országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 609 forint volt, ami megegyezik a régiós átlagértékkel. A szomszédos országokban az átlagár 621 forint volt.