Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Július 19. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Pedrofon Sajtó

Imádjuk a hétfőt! A Pedrofon tehet róla!

Imádjuk a hétfőt! A Pedrofon tehet róla!

Legtöbbünknek a szőr feláll a hátán, ha a hét első napjáról van szó. Nyűgösek, fáradtak vagyunk és utáljuk a hétfőnt. A Pedrofon zenekar azonban megváltoztatja a hozzáállást, s megszeretteti azokkal, akik kilátogatnak az Orczy-kertb

A zenekar 2002 óta muzsikál együtt, s ez idő alatt évente több, mint száz koncertet adtak, repertoárjuk és referenciájuk igencsak széles skálán mozog. Az előadásuk bővelkedik show-elemekben, felvonultatva az '50-es, '60-as évek rock and roll slágereit, a legjobb Hungária, Komár László nótákat. A '30-as, '40-es évek swing világát is felidézi, és feldolgozza a hozzá közel álló közelmúltbéli dalokat is.

 
S ahogy a jó idő beköszöntött, minden hétfőt megjelöltek a naptárjukban, hogy még csak véletlenül se jöjjön közbe semmi sem. Hiszen ha eljön a hét első napja, az este az Orczy-kertben találja Pedrót és öt zenésztársát. S ahol ők megjelennek, ott szól a rock and roll.

 
Olyan dalok csendülnek fel rendszeresen, mint a Szexbomba rumba, a Mondd kis kócos, a Great balls of fire, a Csak tisztán és lehetne még folytatni. Egytől-egyik mind táncra csábítanak és szinte kikényszerítik, hogy elfelejtsük az undok közhelyet: a hétfőt utálni kell!

 
Pedrofon minden hétfőn az Orczy-kertben, este 8 órás kezdettel. Menj, bulizz az élő rock and roll-ra, s a zenekar garantálja: ha egyszer velük rázod a rock and roll-t, akkor onnantól imádni fogod a hét első napját!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült