Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2017. December 15. 07:23, péntek | Életmód

Íme 2018 wellnesstrendjei

Íme 2018 wellnesstrendjei

Ha szeretsz újévkor változtatni az életmódodon, a Pinterest ad pár tippet 2018-ra.

Új év, új fogadalmak és remények. Sokan teszünk ilyenkor könnyelmű ígéreteket másoknak és magunknak, miben fogunk változtatni és megújulni, aztán egész évben nyögjük ennek a következményeit. Legtöbben az életmódjukkal kapcsolatban fogadják meg, hogy változtatnak rajta. Aki kicsit egészségesebben szeretné folytatni 2018-at, annak megmutatjuk, hogy mik lesznek a jövő évi wellnesstrendek, legalábbis a Pinterest szerint.

Erősítő edzés

Az izomtömeg építésének egyik legjobb módja arra is tökéletes, hogy megtapasztaljuk, mire és mennyire is képes a testünk. A Pinterest statisztikája szerint a szokásosnál 400%-kal többen kerestek rá mostanában erre az edzési fajtára.

Légtisztítás

Egyre többen vásárolnak légtisztító készülékeket, hogy a por, a pollenek és a légszennyezés ellen még hatékonyabban védjék magukat. Aki asztmás, annak kiváló ajándék lehet akár karácsonyra egy ilyen szerkezet, mert hatékonyan szünteti meg az allergia és a légúti betegségek kiváltó okát, valamint a levegőben lévő szennyeződéseket.

Egészséges hajápolás

Erre is elég sokan, 200%-kal többen kerestek rá a Pinteresten mostanában. Egyre többen kísérleteznek a házi készítésű, természetes anyagokból összeállított pakolásokkal, persze azért érdemes előtte szakember tanácsát kérni, de a drogériákban is egyre több naturális hatóanyagú sampon és pakolás kapható, nem feltétlenül csillagászati összegekért.

C-vitaminnal az egészéges bőrért

Bizony, erre valamiért nagyon kíváncsiak voltak az internetezők. Meg is értjük, hiszen ez a vitamin javítja a bőr textúráját és minőségét.

Thai Chi és jóga

Csökkenti a stresszt, enyhíti a stresszt, és az egész testben-lélekben harmóniát teremt. Kell még több érv?

Forrás: nlcafe.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:07, kedd | Életmód

Kétezer foglyot kaszabolhattak le a mohácsi csatát követően a tömegsírok vizsgálata szerint

A mohácsi csata IV. tömegsírjánál idén nyáron megkezdett feltárás is igazolja, hogy mintegy kétezer letérdeltetett foglyot kaszaboltak le szablyával az ütközetet követően

2024. Július 16. 08:04, kedd | Életmód

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-t hétfőn.

2024. Július 15. 08:00, hétfő | Életmód

Kálid Artúr kapta a Hollósi Frigyes-díjat

Kálid Artúr kapta idén a Hollósi Frigyes-díjat; az elismerést a közönség szavazatai alapján a Hyppolit, a lakáj címszerepéért nyerte el a Kőszegi Várszínház Köz-Játék Fesztiválján.

2024. Július 11. 08:04, csütörtök | Életmód

Készül a Shrek 5, két év múlva mutatják be

A DreamWorks Animation bejelentette, hogy elkészítik a Shrek ötödik epizódját, ami 2026 júliusában kerülhet majd a mozikba - számolt be róla kedden a Variety.com.