Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2010. Január 06. 13:57, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Íme, a világ első freestyle klipje

Íme, a világ első freestyle klipje

Négy helyszínen forgatta le Sugarloaf Tóth Szabi a Csillag Születik felfedezettjével, Veres Robival a világ első freestyle klipjét. "Az állatkertet, egy iskolát, egy discót, és egy aluljárót választottunk helyszínnek" - meséli S

"Mivel a szöveg teljesen improvizatív, nagy kihívás volt, hogy milyen képeket készítsünk hozzá" - mondta.
Veres Robi egyébként nagyon meglepte az iskola tanulóit és discóban tartózkodókat is, feltűnése mindkét helyen teljesen váratlan volt.

A klip legizgalmasabb része a szórakozóhelyen játszódik. A fiatal rapper lányok koszorújában improvizál - szövege a szexualitás köré épül. A Csillag Születik nézői tudják, nem idegen ez a fajta témaválasztás Robitól, hiszen az RTL Klub sikerműsorának első adásainak egyikében szintén pikánsan szemtelen szövegével vette le a zsűri hölgytagjait a lábukról.

De nem csak a szöveg, a látványvilág is bővelkedik erotikában - a fiatal tehetség szemmel láthatóan örömmel fogadta a lányok közeledését, akik közül valaki olyan báror volt, hogy még az ölébe is beleült. Biztosak lehetünk benne, hogy a videoklip sikere után még több lány szeretne testközelbe kerülni a fiatal tehetséggel.

Vajon mennyire szédíti meg a siker és a sok gyönyörű lány a rapes fiút? És felvetődik a kérdés, vajon mit szól ehhez Robi barátnője, akiről nemrégiben azt nyilatkozta, hogy jól alakul a kapcsolatuk.


Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 05. 08:36, szerda | Bulvár

Ismét Budapestre jön a Depeche Mode

A koncertnek a Puskás Aréna ad otthont jövő nyáron.

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.