Városlista
2023. március 30, csütörtök - Zalán

Hírek

2010. Január 06. 13:57, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Íme, a világ első freestyle klipje

Íme, a világ első freestyle klipje

Négy helyszínen forgatta le Sugarloaf Tóth Szabi a Csillag Születik felfedezettjével, Veres Robival a világ első freestyle klipjét. "Az állatkertet, egy iskolát, egy discót, és egy aluljárót választottunk helyszínnek" - meséli S

"Mivel a szöveg teljesen improvizatív, nagy kihívás volt, hogy milyen képeket készítsünk hozzá" - mondta.
Veres Robi egyébként nagyon meglepte az iskola tanulóit és discóban tartózkodókat is, feltűnése mindkét helyen teljesen váratlan volt.

A klip legizgalmasabb része a szórakozóhelyen játszódik. A fiatal rapper lányok koszorújában improvizál - szövege a szexualitás köré épül. A Csillag Születik nézői tudják, nem idegen ez a fajta témaválasztás Robitól, hiszen az RTL Klub sikerműsorának első adásainak egyikében szintén pikánsan szemtelen szövegével vette le a zsűri hölgytagjait a lábukról.

De nem csak a szöveg, a látványvilág is bővelkedik erotikában - a fiatal tehetség szemmel láthatóan örömmel fogadta a lányok közeledését, akik közül valaki olyan báror volt, hogy még az ölébe is beleült. Biztosak lehetünk benne, hogy a videoklip sikere után még több lány szeretne testközelbe kerülni a fiatal tehetséggel.

Vajon mennyire szédíti meg a siker és a sok gyönyörű lány a rapes fiút? És felvetődik a kérdés, vajon mit szól ehhez Robi barátnője, akiről nemrégiben azt nyilatkozta, hogy jól alakul a kapcsolatuk.


Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 30. 12:01, csütörtök | Bulvár

Kutyája vezette a gazdájához a mentőket

Dorka több száz méteren keresztül vezette a mentőautót, a magatehetetlenül fekvő gazdájához.

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.