Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Május 05. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Íme, a világ új legdögösebb nője

Íme, a világ új legdögösebb nője

Rosie Huntington-Whiteley ugyan nem klasszikus szépség, mégis őt választották az egyik férfimagazin olvasói a világegyetem legszexisebb hölgyének.

Az idei minden tekintetben Rosie Huntington-Whiteley éve. Egyrészt Jason Statham nemrég eljegyezte, ő Victoria kettesszámú Angyala, és az új Transformers film is az ő főszereplésével készült. Mindezt megkoronázandó Rosie lett a világ legszexisebb nője is, legalábbis a Maxim olvasói szerint. Ami azért némileg meglepő, hiszen a huszonnégy éves brit modell nem tartozik az "abszolút-szépség" kategóriába. Elég markáns az arca, és néha igencsak rémisztő fejeket tud vágni. Ám kétségtelenül nagyon dögös.


Rosie mögött egyébként a Maxim konkurenciáját, a Complexet újságíróként erősítő Olivia Munn lett a második, míg a harmadik, a tavalyi győztes, Katy Perry. Cambridge új hercegnője, Kate Middleton, vagyis most már csak simán Katalin, pedig a huszonhatodik helyen trónol.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.