Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Április 25. 07:29, vasárnap | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Íme Franck Ribéryvel szexelő örömlány

Íme Franck Ribéryvel szexelő örömlány

Lassan minden részlet a helyére kerül a francia válogatott labdarúgókat érintő szexbotránnyal kapcsolatban. A fiatalkorú prostituált hazudott a koráról, így Ribéry és két válogatottbeli csapattársa nem tudhatta, hogy kiskorú. A szexbot

A legfontosabb, hogy a francia lapok által Zahia D-ként emlegetett prostituált a rendőröknek bevallotta, hogy amikor szexuális viszonyt folytatott a futballistákkal, nem árulta el nekik, hogy kiskorú, sőt hazudott a korát illetően. Ez valószínűleg tisztázni fogja az érintetteket, vagyis Franck Ribéryt, Sidney Govout és Karim Benzemát, akik bűnösségük esetén akár három év börtönbüntetést is kaphattak volna. Időközben egy videofelvétel is előkerült a szőke nagymellű örömlányról, aki még az affér előtt fellépett egy tévéshow-ban és ott erotikus táncot lejtett férfiakkal.

A francia médiumok kiderítették, hogy a lány 2008 óta dolgozik prostituáltként, 1000 és 2000 euró közötti összeget kap a vendégeitől, és havonta körülbelül 20 ezer eurót keres. Franck Ribéry is növelte a lány bevételeit, hiszen, ahogy a kihallgatáson beismerte, tavaly tavasszal Münchenben találkozott Zahiával, akinek fizette a repülőútját és a szállását is. A vádak alól tehát várhatóan tisztázódik a Bayern sztárja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.