Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2019. Március 05. 08:53, kedd | Bulvár

Ismerd meg a magyar szépségkirálynő új mentoráltját

Ismerd meg a magyar szépségkirálynő új mentoráltját

Szick Petra modell-szépségkirálynő már egy éve menedzserként is tevékenykedik, öt fiatal tehetséget vett a szárnyai alá. Most egy újabb taggal, Záhorszki Dominikával bővül a csapata.

Záhorszki Dominika 18 éves. Nagyorosziban él, de az elmúlt években ideje nagy részét Budapesten tölti.

Számos fotózáson vett már részt, valamint 2018-ban indult a VIII.Magyar Világtalálkozó Szépe versenyen.

Különböző sorozatokban is jelen lehettem ilyen volt például a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest . "Nagyon megtisztelő és örömteli hír volt számomra,hogy 2019-ben a felnőtt korcsoportjában én képviselhetem Magyarországot a Miss&Mr Grand sea world szépségversenyen." - mondta Dominika

Nemrég érte az a megtiszteltetés, hogy a Bellagio Fashion egyik arca lehet. A jövőben számos eredményeket szeretne elérni a médiában, valamint szépségversenyeken. Mellette szeretné befejezni a gimnáziumot és tovább tanulni. A szülei maximálisan támogatják mindenben.

"Kiskorom óta valamilyen formában mindig jelen van a sport az életében. "Rendkívül fontos számomra a sport hiszen kézilabdáztam éveken keresztül NBI-ben és volt, hogy NBII-ben is játszottam. Nagyon sokat köszönhetek a sportnak az életem során hiszen tényleg nagyon sok mindenre megtanít!" - vallja a 18 éves lány.

Hozzátette: "Szick Petrával nem csak együtt dolgozunk,de ki merem mondani, hogy nagyon jó barátságot is ápolunk. A VIII.Magyar Világtalálkozón ismertük meg egymást és egyikünk se gondolta volna, hogy mi még találkozni fogunk, de egy gyermek szépségversenyen a sors ismét összehozott minket. Innentől kezdve léptünk ismét kapcsolatba, közös programokra kezdtünk járni és együtt dolgozni, ennek köszönhetően alakult ki ,hogy én is az egyik mentoráltja lettem."

Képek: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.