Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2010. Január 25. 06:56, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Impotens az idős sztár

Impotens az idős sztár

Catherine Zeta-Jones sem elég szexi ahhoz, hogy Michael Douglas izgalomba jöjjön, de szerencsére az orvostudomány már megtalálta a megoldást. Nagypapakorban már pont a szex az a cselekvés, amit feltétlenül végezni akarnak a férfiak, hiszen s

Michael Douglas azonban még mindig szeretne játszadozni, csak éppen a hatvanöt éves játéka nem támogatja ezt az ötletet. Így kénytelen mesterséges segítséghez fordulni, hogy meglegyen a saját, és Catherine Zeta-Jones öröme. Ezért úgy szedi a Viagrát, mintha az élete függne tőle, és így mindenkinek fülig ér a szája. A színész akkora rajongója a kék pirulának, hogy Isten legnagyobb ajándékának tartja.

Persze a bogyó mellett az is kell kiegyensúlyozott házasélethez, hogy Catherine szereti az idősebb urakat, és gyógyszer nélkül is szívesen összebújik Michaellel. Így valószínűleg semmi nem állhat majd a tízedik házassági évfordulójuk elé.


Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 20:10, csütörtök | Bulvár

Új karácsonyi dallal jelentkezett Dóka Attila

Dóka Attila- Ölelj át szentestén

2022. December 08. 06:00, csütörtök | Bulvár

Az első Tinder-randin mentette meg randipartnerét

A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja rosszul lett tegnap az első randin - írja az OMSZ.

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.