Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2012. Április 06. 16:00, péntek | Helyi sport
Forrás: gyorietokc.hu

Információk a Veszprémbe utazóknak

Információk a Veszprémbe utazóknak

A Győri ETO KC autóbuszokat indít a Bajnokok Ligája elődöntőre. Cikkünkben a mérkőzésre vonatkozó szabályokat is ismertetjük.

Az autóbuszok 2012. április 7-én 12 órakor indulnak a Magvassy sportcsarnok parkolójából. A Magvassy csarnoknál csak a Vadászház melletti bejárat lesz nyitva, a gépkocsival érkezők a hátsó parkolókat használhatják. A nagy parkoló a junior VB-selejtező miatt zárva lesz, ott csak a buszok parkolhatnak.

Azok, akik a buszjegyüket az ETO SHOP-ban váltották meg, az 1-es és 2-es jelű, míg a Szurkolói Egyesületnél vásárolt buszjegyekkel a 3-as, 4-es 5-ös buszokra kell felszállni. A beosztást az illetékesek az indulásig elkészítik. A Veszprém Aréna 14:30-kor nyitja meg kapuit.

Az érvényben lévő előírások szerint a csarnokba túlzott alkoholos és kábítószeres befolyásoltság alatt lévő személyek nem léphetnek be. A csarnok teljes területén tilos a dohányzás. A rendezvényre nem vihető be szúró- és vágóeszköz. Sem üvegben, sem palackban nem vihető be folyadék. A légkürtök használata tilos, így ezt sem lehet bevinni a mérkőzésre.

Az 1 méternél rövidebb műanyag nyelű zászlók, a kereplők és a csattogtatók bevitele engedélyezett.

Címkék: Győri Audi ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:47, szombat | Sport

Szoboszlai góljával győzte le a Real Betist a Liverpool

Szoboszlai Dominik találatával a Liverpool FC labdarúgócsapata 1-0-ra nyert a Real Betis ellen a pénteken Pittsburghben rendezett felkészülési mérkőzésen.

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.