Városlista
2021. július 28, szerda - Szabolcs

Hírek

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

A külföldi továbbtanulás már nem álom és nem is a gazdagok kiváltsága. Ugyanakkor sokszor az elérhető lehetőségekről szóló információ hiánya, vagy az elégtelen felkészülés az, ami megakadályozza, hogy külföldön tanuljunk tovább. Az Euroexam oldalán mindkét problémára találsz megoldást. Mivel a külföldi továbbtanulás egy igen komoly döntés és váltás, a jelentkezések előtt 12-16 hónappal érdemes megkezdeni a felkészülést. Ebben nyújt felbecsülhetetlen segítséget az Euroexam.org oldalon elérhető program.

Merre érdemes elindulni?
Sokak számára vonzó a tengerentúl, de jó tudni, hogy az európai egyetemek sok helyen ingyenesek, vagy olcsóbban elérhetőek az unión belülről érkező hallgatóknak. Ha csak nem egy kizárólagosan kiszemelt amerikai egyetemre szeretnénk felvételizni, érdemes mérlegelni az európai lehetőségeket.

Ezen belül Hollandia és Írország a legnépszerűbb desztinációk, mivel rendkívül nívós felsőoktatási intézményeik vannak, amik emellett reális áron, vagy akár ingyenesen is elérhetőek. De érdemes megfontolni a dán, finn és belga egyetemeket és főiskolákat is. Anglia pedig Brexit után is igen sok szempontból praktikus választás.

Hogyan készülhetsz fel?

A felkészülés többféle szempontból történik. Mindenek előtt fontos a megfelelő nyelvtudás, mivel enélkül biztosan elvérzünk a felvételin, bármilyen jó tárgyi tudással is rendelkezünk. Emellett azonban elengedhetetlen a felvételi folyamat lépéseinek és kritériumainak pontos ismerete, ami bizony sok utánajárást kíván. Ebben is felbecsülhetetlen segítséget tud nyújtani az Euroexam.org oldalról elérhető program.


Mennyibe kerül mindez neked?
Az Euroexam kétféle támogatást nyújt. Az egyik egy konzultáció, ami segít felmérni a külföldi továbbtanulási lehetőségeket és személyre szabott információt ad a legmegfelelőbb egyetemekről. Ennek ára 19 ezer forint.
A komplex program jóval drágább, ugyanakkor egy teljes évre szóló támogatást nyújt, amiben benne foglaltatik a dokumentációk és motivációs levelek összeállítása mellett egy személyes mentor támogatása és még a nyelvi felkészülés is.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.

2021. Június 02. 10:00, szerda | Helyi

Révhelyi Nyílászáró - biztosabb kilátás egy szebb jövőre!

15 éves szakmai tapasztalattal érkezett Győrbe a Rábaközi nyílászáró szaküzlet. Fő profiluk Gealan műanyag nyílászárók forgalmazása és szabvány méretű termékek azonnali raktárkészletről való értékesítése kedvező árakon.

2021. Május 26. 07:11, szerda | Helyi

JAF Holz- A fa világa

Amikor az otthonunkat tervezzük, akkor elképzeljük, milyen padlón járunk, milyen ajtót nyitunk ki, milyen színű a terasz. Hogy ne legyünk korlátozva abban, amit kitalálunk, a JAF Holz Ungarn Kft. bemutatótermében inspirálódhatunk. A bemutat

2021. Május 19. 10:00, szerda | Helyi

A napsugarak legjobb helye!-Sisolar Napelemrendszerek

Ha a fenntartható, környezettudatos jövő fontos számunkra, szeretnénk csökkenteni a rezsi költségünket, akkor egyenes út vezet a napelem rendszerekig.