Városlista
2023. február 5, vasárnap - Ágota

Hírek

2022. November 16. 09:15, szerda | Helyi

Ingyenes képzést indít az Audi Hungaria és a Green Fox Academy

Ingyenes képzést indít az Audi Hungaria és a Green Fox Academy

Az Audi Hungaria az autó- és motorgyártás mellett számos világszínvonalú szolgáltatást nyújt az úgynevezett Shared Competence Center-en keresztül a Volkswagen Konszern számára, egyebek mellett az IT területén.

A magasan képzett, a vállalat által kínált egyedi szolgáltatásokra szakosodó szakemberek képzése érdekében az Audi Hungaria a budapesti székhelyű Green Fox Academy-vel közösen indít egy térítésmentes junior programozó bootcamp képzést, mely során a tanulók vállalatspecifikus IT kompetenciákat sajátíthatnak el, majd a képzés sikeres teljesítését követően a vállalat munkatársaként erősíthetik az Audi Hungaria IT szoftverfejlesztői csapatát, közölte az Audi Hungaria.

A csaknem öt hónapon keresztül tartó kurzus mentori keretrendben zajlik, amely során a hallgatók gyakorlatorientált feladatokon és projekteken dolgoznak mentori támogatás mellett. Mi több, a vállalatspecifikus kompetenciák elsajátítását, valamint a munkakörhöz tartozó gyakorlati tudás megszerzését az Audi Hungaria szakemberei is aktívan segítik. A program részletei a greenfoxacademy.com oldalon érhetők el.

A négykarikás vállalat számos képzést indít és támogat, így a jövőben nem csak a munkaerőpiacra támaszkodhat, hanem aktívan hozzájárul a jövő generáció képzéséhez. Az Audi Hungaria duális szakképzésében 2001 óta több mint 2 000 fiatal végzett, majd nagy részük munkatársként kezdte el szakmai pályafutását a vállalatnál. Ezen felül a vállalat 2015-ben alapította a győri egyetemmel karöltve az Audi Hungaria Járműmérnöki Kart, majd 2019-ben megalakult az Audi Hungaria Külső Tanszék, amelynek a vállalat területén található Kísérleti Motorgyártó Központ ad otthont.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 05. 09:16, vasárnap | Helyi

A Dunaújváros ellen is jó játékkal rukkolt elő az Uni Győr GYVSE

A bajnokság két százszázalékos csapata, a Ferencváros és a Dunaújváros ellen is jó játékkal rukkolt elő az Uni Győr GYVSE női vizilabda csapata.

2023. Február 05. 08:15, vasárnap | Helyi

Sportos és kreatív kínálattal várják a tanulókat

Már csak három hetük van az általános iskolásoknak arra, hogy elküldjék felvételi lapjukat a kiválasztott középiskolába.

2023. Február 05. 07:15, vasárnap | Helyi

Előbújtak az örvös medvék a győri állatkertben

Hamarosan vége lesz a télnek, ha hihetünk a győri állatkert medvéinek.

2023. Február 04. 09:15, szombat | Helyi

Győzelemmel kezdeni itthon

Csak félig lehetnek elégedettek az ETO szurkolók kedvenceik évkezdésével.