Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. November 22. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: Elágazás Építőanyagkereskedés

Ingyenes mobil alkalmazás építkezőknek és épület felújítóknak

Ingyenes mobil alkalmazás építkezőknek és épület felújítóknak

Bemutatkozik a mobil technológiát és az épületszigetelést összekötő legújabb magyar (győri) fejlesztésű alkalmazás a „Szigetelj”, mellyel könnyebben felkészülhetünk a télre.

Korunk vívmányai az „okostelefonok” megjelenésével teljesen új utak nyílnak meg előttünk. Használatukkal lehetőségünk adódik az alapvető kommunikáción túl eltérő szolgáltatások, alkalmazások ezreinek igénybe vételére, bárhol is legyünk telefonunkkal. Az építőiparban ritkaság a hasonló fejlesztés, így etalonként ezt ellensúlyozva, a mobilitást, valamint a hozzá fejlesztett logikus, egyszerű felépítést összefogva állt elő a „Szigetelj” elnevezésű mobil alkalmazás.

A nevéből is adódóan pár pillanat alatt a telefonunkra ingyenesen telepítve komplett hőszigetelő rendszer kalkulátort kapunk. A listákból válogatva, az épületünk alapanyagát, a hőszigetelés kívánt típusát, és a hozzá tartozó vakolat színét megadva megkapjuk azt ajánlott négyzetméter árat, melyet a kereskedéssel egyeztetve tovább pontosíthatunk.

„Napjaink aktuális építőipari feladatához, az épületek külső hőszigeteléséhez kapcsolódik a „Szigetelj” nevű app, amely mindenki számára pofonegyszerű lépésekkel vezeti el a felhasználókat ahhoz, hogy az általuk kiválasztott fal+hőszigetelési rendszerhez ne csak konkrét megoldásokat, hanem tényleges – az egész országra érvényes – árakat is kapjanak. Próbálják ki!” – Koós Miklós építész (koos.hu)

„Célunk ezzel az innovációval (melyet hamarosan 2 hasonló fejlesztés is követ), az építőanyagok elérhetőségének modernizálása, a vásárlóközönség hasznos információkkal való ellátása, hogy minél környezettudatosabban és energiatakarékosabban alakítsák ki otthonaikat, gondolva a jövő nemzedékeire is.” – Elágazás Építőanyagkereskedés

Közvetlen leírás, letöltési elérhetőség és bővebb információ a http://szigetelj.elagazas.hu weboldalon található.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.