Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. November 20. 16:06, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Ingyenes tanácsadások és több száz játékújdonság is várja a családokat az idei BabaMama Expón

Ingyenes tanácsadások és több száz játékújdonság is várja a családokat az idei BabaMama Expón

Több száz játékújdonság, edukációs és élményprogramok, ingyenes tanácsadások is várják az érdeklődőket a BabaMama és KidExpón, amelyet péntektől vasárnapig rendeznek a Papp László Budapest Sportarénában.

Egyebek mellett kerekasztal-beszélgetés és névválasztási tanácsadás is szerepel az expó idei programjában - közölték a szervezők az MTI-vel.

A háromnapos eseményen a szoptatással, vitaminválasztással, a hozzátáplálással vagy bármilyen fejlődési témával kapcsolatban kérhetnek szakértői segítséget a látogatók, de lesz dietetikus- és gyermekszemész-tanácsadás is. Pszichológusok közreműködésével pedig szó lesz többek között a tanulási nehézségek kezeléséről és az iskolaérettségről. A rendezvényt a személyes tanácsadások mellett több előadás és élményprogram is színesíti.

A programok között szerepel babafotózás és díjmentes szívhanghallgatás, a várandósság alatti és utáni sportolásról pedig szakértő tréner tart előadást. Megismerkedhetnek az érdeklődők a családtámogatási lehetőségekkel, míg a kerekasztal-beszélgetésen a 21. századi apaság témakörét ismert apukák járják körül.

Több mint 200 játékot próbálhatnak ki a látogatók, míg a rendezvényre kitelepülő mini KRESZ-pályán a gyermekek játszva tanulhatják meg a közlekedés alapvető szabályait, és idén is lesz húsz méter hosszú sípálya. A Csináld magad okosságok kísérleti showján olyan kísérleteket láthatnak a gyerekek, amelyek otthon is biztonságosan elvégezhetők mindennapi tárgyak segítségével.

A háromnapos rendezvény fellépői között van Gryllus Vilmos, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, valamint az Alma Zenekar, Bolba Éva és a JAZZterlánc is - írták a tájékoztatóban.

Címkék: baba, család, expó, mama

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.