Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Január 31. 16:30, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Szol Zrt.

Interneten a Hulladéknaptár

Interneten a Hulladéknaptár

A GYŐR-SZOL Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. a közelmúltban adta postára a 2012. évi Hulladéknaptárt.

A hasznos dokumentumból mindenki megtudhatja, hogy a saját szolgáltatási helyén – címén – mely napokon aktuálisak az egyes szolgáltatások, így a bio és maradék, vagy a vegyes hulladékgyűjtő edények ürítése, a kukamosás, és ahol működik, ott a házhoz menő zsákos szelektív gyűjtés.

A Hulladéknaptár mostantól az interneten is megtekinthető a www.gyorszol.hu weboldalon. Az egyszerű kezelés érdekében a honlap nyitólapjának jobb felső sarkában, az „Így parkolhat” című piktogram alatt Hulladéknaptár felirattal külön belépési felület működik. Ide belépve, a számlaszám és az ügyfélkód megadását követően digitális formában megtekinthető a keresett Hulladéknaptár, amely a megnyitást követően egyénileg akár ki is nyomtatható. Az ügyfél azonosításhoz szükséges számlaszám a számla jobb oldalán, a hatjegyű ügyfélkód a számla bal oldalán, a szürkével színezett részben a vevő neve, címe alatt olvasható.

Reméljük, hogy a 2012. évi Hulladéknaptár elkészítésével, a Hulladéknaptár világhálón történő elektronikus megtekinthetőségével a GYŐR-SZOL Zrt. hozzá tud járulni a 112 településen 260.000 embert kiszolgáló új, modern hulladékgazdálkodási rendszer használatához.

EGYÜTT A TISZTÁBB KÖRNYEZETÉRT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 10:31, szerda | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk!

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs. Handl Tamás az elmúlt több mint negyven évben csigák

2024. Május 15. 09:12, szerda | Helyi

A láthatóság minden évszakban fontos!

A jó idő egyre többeket csal a természetbe, sétára, mozgásra. De ilyenkor is tartsd szem előtt a biztonságot!

2024. Május 15. 08:12, szerda | Helyi

A Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjába látogatott a francia nagykövet

Claire Legras, Franciaország budapesti nagykövete volt a Széchenyi István Egyetem vendége nemrégiben.

2024. Május 15. 07:13, szerda | Helyi

Vedd elő a színest!

Rajzolj és nyerj a MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajz-pályázatán, melynek témája a biztonságos közlekedés.